Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı ZEUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla görsel sanatlar diyen de var dijital sanatlar diyen de var çizgi filmci diyen de var herkes yakıştırdıgı ölçüde isimlendirmiş durumda
    evet max.maya softimage gibi programlarla yapıyoruz. haliyle zorlukları var tabi ama iş bitip video haline gelince bütün zorluklar unutuluyor. eglenceli oluşuna katılıyorum hayal gücünü ortaya koyuyorsun sonuçta özetle enimeyşın forevır
    Hehehe :mrgreen: Yok bencil olmayalım. Design Forever diyelim :mrgreen: Ben de vektörel tasarımcıyım Treyler, vagon-tren, makine, sistem vs. tasarlıyorum ben de. Seninki kadar olmasa da benimki de eğlenceli Ama seninki benimkini döver hocam

ZEUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sadettin akkuş
    reklam/tasarım
     RR dd250 E9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hehehe :mrgreen: Yok bencil olmayalım. Design Forever diyelim :mrgreen: Ben de vektörel tasarımcıyım Treyler, vagon-tren, makine, sistem vs. tasarlıyorum ben de. Seninki kadar olmasa da benimki de eğlenceli Ama seninki benimkini döver hocam
    estağfurullah ne demek dövmek falan :-)) bence işin içinde kendinden bişeyler katmak olan her iş yapana sonsuz haz verir. araç/motosiklet modifiye de buna dahil. çünkü kreatif davranma ve aklından geçeni uygulama sözkonusu. o yüzden biz hiç dövüştürmeyelim meslekleri cihan binelim motorumuza aslanlar gibi nowar make love kısaca )
    when life gives you lemons you should make lemonade... Than find someone whose life has given them vodka and have a party!!

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı ZEUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    estağfurullah ne demek dövmek falan :-)) bence işin içinde kendinden bişeyler katmak olan her iş yapana sonsuz haz verir. araç/motosiklet modifiye de buna dahil. çünkü kreatif davranma ve aklından geçeni uygulama sözkonusu. o yüzden biz hiç dövüştürmeyelim meslekleri cihan binelim motorumuza aslanlar gibi nowar make love kısaca )
    haha dadından yinmez hocam :mrgreen: Eskiden otomobil-tuning üzerine baya bir kafa yormuştum, yapıyorduk birşeyler. Sonra bıraktım aradan birkaç sene geçti motor tutkum başladı. Motor için de ufak tefek aksesuarlar yapmıştım. Ama genel olarak giremedim motor tasarımına :|

Şimdi motor mezarlıkta yatıyor beni bekliyor. Nereden nereye [smilie=greencolorz: neyse salya sümüğe bağlamadan susayım ben. Dediğin gibi; "No war make love" :mrgreen:

ZEUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sadettin akkuş
    reklam/tasarım
     RR dd250 E9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eyvallah
    when life gives you lemons you should make lemonade... Than find someone whose life has given them vodka and have a party!!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)