Evet baylar zincirleri yağlayın 12 mayısta Domaniç e gidiyoruz sürü halinde.
1 günlük şenlik etkinlik var, uyar derseniz facebook tan etkinlik davetini göndereceğim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Evet baylar zincirleri yağlayın 12 mayısta Domaniç e gidiyoruz sürü halinde.
1 günlük şenlik etkinlik var, uyar derseniz facebook tan etkinlik davetini göndereceğim
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Gönder İbrahim![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Neden facebook yaa bizde görseydik :( Böyle çok merak uyandırdı :mrgreen:
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Yanlış anlaşılmasın abiler, günübirlik ve Bursa ya yakın olduğu için diğer iller içim pek mantıklı değil
Özgür sana ve Mesut a gönderdim, diğer arkadaşlara da ulaştırırmısın
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Sağol İbrahim face deki arkadaşlara gönderdim. Face'de olmayanlar da buradan görürler umarım.
MCT 250
Bursa
0 Rh (+)Bursa çok kısa zamanda +1 .. Mert geliyor . Enesin yardımlarıyla en kısa sürede bir motor da bana alıcaz. Herkese hayırlı uğurlu olsun .
mct 250 cc
bursa
B Rh (+)biz bir aileyiz mert ...kısa sürede göreceksin ki süper dostluklar kurmuşsun ..Dostlar geçen haftalardaki olayı ben unuttum ortada olayda yok zaten ..Şaka olarak yazılan birşeyi insan yanlış anlayabilior bende büyüttüm biraz .Mert akşam 8 gibi gidelim bakalım şu motora beğenirsen yarın servise gösterir alırız
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)hangi olayı![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)