Regal raptor dd125 e motorum var motoru ilk aldığımda vızır vızır gidiyordu fakat eksantrik zincirinden ses geliyordu motomania götürdüm kızıltoprakta stadın karşısında bunla gitmen cok tehlikeli yolda bırakır eksantrik zincirini değişmemiz lazım birde elektronikte ufak tefek arızalar vardı şu an anlıyorum ufak tefek oldugunu önceden anlamadıgım için bir flasör takmış birde eksantrik zincirini değiştirdi 1 ay sonra motoru aldım ama bir ayın sadece bir kaç günü motorla ugrastı çok şeyi değiştirdim dedi aldık motoru kullandık ses aynı ses bi değişiklik yok sentezleri mahvetti dedi başka bir motorcu motomania geri götürdük birşewy yok dedi yok dediği motor daha beter oldu giden motor artık gitmiyordu yolda ileri geri tekliyordu acayip sesler geliyordu patlıyacak gibi birde bizden 600 lira aldı haram olsun üzerine diğer motorcuya gittik oda ayrı bir masraf cıkarttı toplamda onada 400 tl harcadık en son beşiktaşta ali usta varmış demirtaş motor ona gittik motoru gider hale sokup verdi ona verdiğimiz para helal olsun ama ona verdiğimiz para ile birlikte yaklaşık 2000 tl masraf yaptık motora sıfırını alırdık bize bir ay boyunca cinnete strese soktu bu motor motomania bizi feci şekilde kazıkladı motomanianın ne mal olduğunu daha ayrıntılı bilmek istiyorsanız telefondan arıyabilirsiniz tel:05344887312 sayfa yoneticisinede sesleniyorum üstteki motomania reklamını kaldırsın motoru alan lanet eder yoksa bu güzelim motora motomania motor yapmıyor ilk motor alanın motorunu bozuyor ve daha cok gidip gelmeni ve para harcamanı saglıyor şu an bu yazdıklarımı bu sayfada payulaşıyorum etkisi olmaz ise bu konuda en büyük internet porttalları yoneten arkadasımdan yardım isteyerek internetten motomanianın adını silicem site reklamdan para kazanıcak diye böyle kişilerin reklamını yapmayın ve bu konuda beni ciddiye almayabilirsiniz ama sitenin kapanmasını istemem ama bu konuda ne kadar hassas oldugumu bilmenizi isterim erkes işini doğru düzgün yapsın para ile para kazanmasınlar...