| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Galata kulesinin dibine çıktım. Baya büyük bi yapıymış. Tepesine çıkmak yine kısmet olmadı gerçi..
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Abi hiç sorma. Çok mu kilo aldım ne :(
"CaRPe DieM"

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Herkese günaydın, bir haftayı daha ortaladık, hadi hayırlısı...
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Herkese selamlarrrr![]()
ağzım kulaklarımda geziyorum. Sebebine geleyim hemen. Akşam 1600'lük bir yaratık canavar tank panzer gibi bişey kullandım.
Neyse cıvımadan anlatayım.
Bir adet VN1600'ümüz oldu dünden itibaren. Başkanım aldı. Ben de gördüğüm an yapıştım hemen kullandım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36401425/detay
İlandaki motoru aldık. Ben de başkana dedim Fazer'ı vereyim üstünü tamamlıyım dedim. Hadelen gibisinden bi argo kullandı. Git don al kendine gibisinden de bi argo kullandı. Sonrasını söylemiyimvelhasıl ikna ettim. Git sat fazer'ını, bunu sana vereyim dedi
Allahım o nasıl bir ses o nasıl bir kasa.. Anlatılmaz yaşanır arkadaşlar. Hani derler ya, 1.6 araba alacaktım ama çok geldi 1.4 aldım diye.. Bildiğin 1.6 yahu şaka gibisesi de homurdama desem değil kükreme desen değil :lol:
![]()
"CaRPe DieM"

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Dinledim sesini resmen şarkı söylüyor makine, hadi darası isteyipte kavuşamayanlara diye bağlayalım
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Benim de üzerine oturup ilk çalıştırdığımda yaptığım ilk yorumumdu; "Senfoni orkestrası çalıyor mübarek."![]()
"CaRPe DieM"
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Günaydınlar,
Hayırlı olsun gelecekti yeni motorun :lol:
Şu anda 121 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 120 misafir)