Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi
Salih ve cihan kulaklarımı çınlatmış ben de niye uyuyamıyorum uykum kaçtı diye düşünüyordum sebebi belli oldu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi
Salih ve cihan kulaklarımı çınlatmış ben de niye uyuyamıyorum uykum kaçtı diye düşünüyordum sebebi belli oldu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Güzel konu İntercom..
Sitenin demirbaşlarına kaliteli olmak şartı ile intercom v.b donanımlar sağlanması için aramızda para toplayabiliriz fikrinde ve zikrindeyim..Hatta toplu sürüş v.b eğitimlerede birkaç kişiyi gönderebiliriz..
Biz bir aileyiz diyor ve bereber sürüp beraber kamplarda yatıp kalkıyorsak bu tip durumlarıda sağlamalıyız :mrgreen:
Toplu sürüş düzeni,motor arızası,lastik patlaması,hastalanması v.b birçok şey yollarda başımıza gelebilir..Bu tip durumlarda önceden alınması gereken tedbirler,olay anında ve sonrasında yapılacaklar,gerekli ekipmanlar,yanımızda bulundurulması gerekenler v.b...
Çeribaşları lazım bize :mrgreen: Geçen sene tanıyabildiğim kadarı ile Celil Abi (sitenin abisi) ve Salih Hoca (sanırım en aklı başında cruiser sürücüsüdür kendisi) ile tanışamadık henüz ama Cihan Başkan (Kulandığı makina her baba yiğidin harcı değil ) benim favorilerim..
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Harbiden yav, biz hala niye tanışamadıkNisandaki fuara gelirsin artık, hadi diğerinde yağmur bahanesini sineye çektik de.. :mrgreen:
"CaRPe DieM"
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydınlar herkese :|
"CaRPe DieM"
Şu anda 26 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 26 misafir)