Günaydınlar Raptorriders ailesi![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Günaydınlar Raptorriders ailesi![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar herkeseeee![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Günaydın bütün uyananlaraaaa
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
herkese günaydın
celil abi soyadıma nasıl ulaştığını araştırıyorum bulamadım gözüme uyku girmiyo paranoya oluştu![]()
abi tırstım diyorum
rüyalarıma giriyor, gece terli bi şekilde uyanıp yatağın altına falan bakıyorum
aksakallı bi dede geliyo sonra raptoruyla üstüme sürüyo tama ezecekken uyanıyorum![]()
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Bu sabah yağmurlu olmasına aldırış etmeden motorla devam dedim arkada hatun işe giderken 2 ayrı araçla tartıştım biri emniyet şeridine sığmadığı halde yolu kesmiş melun melun bakarken solundan geçmek için hamle yapmtığmda bu sefer şeride girmeye çalıştı bende solumdaki taksinin aynasına vurdum nasıl bağırdıysam adama vurduğum sesini bile çıkarmadı öteki özür falan diğer dana otoban fareliği yapıyordu aynadan görmesem kaza olabilirdi sağa sola yaparken beni silme geçti ilerde trafikte yakaladım ona feci girdim arabadan inemedi azını bile açamadı bütün küfür haznemi suratına kullandıktan sonra meraklı bakışlar arasında emniyet şeridinden rahatlamış olarak devam ettim otobanda aslan kesilenler trafik sıkışınca süt kuzusu oluyolar :mrgreen:
Şu anda 2385 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2385 misafir)