Barış
b.çekmecede hava açtı sık dişini güneş oraya doğru geliyor yakında sizede doğacak :mrgreen:![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Barış
b.çekmecede hava açtı sık dişini güneş oraya doğru geliyor yakında sizede doğacak :mrgreen:![]()
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Sabah Maltepe tarafında E5' te 8 sularında hareket halinde kırmızı bir 250E-9 gördüm, sahibi buralardamıdır acaba?![]()
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
symorbit 125
istanbul
0 Rh (+)RiderScan Motosiklet Kör Nokta Aynası (Detaylar Ekteki Word Dosyasında. Dosyayı açmak için ÖNİZLEME ye tıklamanız yeterli, direk açılıyor)
Bir motosiklet sürücüsünün hayatını gerçekten de kurtarabilecek bir ürünü tüm motosiklet kullanıcılarına sunmaya başladık. Riderscan Kör nokta ayna. Şu an için Türkiye geneli çoğu motosiklet grubuna vermeye ve sunmaya başladık. Eğer siz de ilgileniyorsnız sizi de bilgilendirmek istedim. Ürünü yurtdışından 2 arkadaş getirtiyoruz ve umarız tüm motosiklet kullanıcılarına bir faydamız dokunur ve kaza oranları saymeizde düşer. Sipariş vermek istediğiniz taktirde bana haber vermeniz yeterli. Motosiklet Grupları için toplu alımlarda indirim yapmaktayız. Ayna hakkında detaylı bilgi ve fotoğraflar da ektedir. Şebnem Aydinç 0.554.7090774
riderscan kör nokta ayna.docx
Önizleme · İndir · Revizyonu Yükle
symorbit 125
istanbul
0 Rh (+)https://www.facebook.com/media/set/?...9172770&type=1
toplu alabiliriz.
mondial mr 250 destro
Ankara
A Rh (-)günaydın![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Günaydınlarreptırraydırs!!!![]()
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
![]()
Devrim'in 19 Mayıs kortejine neden katılmadığını herkes merak ediyor değil mi? :mrgreen:
Şu anda 123 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 123 misafir)