Hayırdır Sayın Şengün? :? :? :?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Hayırdır Sayın Şengün? :? :? :?

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Tatlı parasını çıkarmak için motorundan vazgeçti :(
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Dragstar XVS650-a
İstanbul
0 Rh (+)Siyah olsaydı alırdım![]()
Dragstar XVS650-a
İstanbul
0 Rh (+)Tatlı için satıyorsan ben alayım tatlıları :?
Dragstar XVS650-a
İstanbul
0 Rh (+)Bugün RR mi satalı 6 gün oldu :( motorsuz :( hissediyor
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Erkan'cığım sen daha önce de böylemiydin yaaa.......
Yoksa özel eğitim alıp ta mı bu hale geldin.
Yuh yaaaaaaaaaaaa tatlı almamak için motorunu satacak kadar gözü kararırmı bir insanın .
Ustaya saygı duyarım bu durumda .Boru değil adam cimrilik ve mezarcılık konusunda master yapıp doktora vermiş .![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Daha önce kameraya vantuz ararken araç içi güvenlik kamerası almıştım. Vantuz parasına geldiği için tercih etmiştim.
Artık vantuz ihtiyacı olan http://www.dx.com/p/universal-car-sw...5#.U3IjBZ8iwx8
Birde alternatif olarak https://www.dx.com/p/m08b-universal-...1#.U3Iilp8iwx9 var.
Vantuz yerine daha kullanışlı olacağını düşündüğüm için bunu tercih ettim.
ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.
Kullanım şekline örnek, sonradan daha arkaya vantuzu indirip kameraya gelecek rüzgarı azalttım.
![]()
Konu Ömer tarafından (13.Mayıs.2014 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)2 Kilo tatlı uğruna Dragstar harcamak
Motor için belirediğin fiyat buysa bende yavaş yavaş satışa çıkarsammı.Gönlüm vfr 800x e doğru kayıyor.Bugun birtanesine takas gönderdim.26.000 istyordu üste 16000 verirsen olur diye cevap yazmış komik insan..
Çanta demirleri çok şık olmuş.Bukadar beklemiyordrum açıkçası.Gönül isterki benim çanta demirllerinide birine iliştirsen hafta sonu gezide taksam artık yerine.
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)