Farklı şehirlerde ikamet edenler için toplantılarda görüşülüyormuş bu konu en yakın zamanda belli olur herhalde![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda CBR 250 R 2016
BURSA
A Rh (+)Farklı şehirlerde ikamet edenler için toplantılarda görüşülüyormuş bu konu en yakın zamanda belli olur herhalde![]()
motor var,
toplantı ve gezilere uzaktan manevi destek versek,
forumda sürekli dolanıp hafif makarayla kaynaşma sağlasak kanaat notundan bişey çıkarmı?
kafamda deli sorular :mrgreen:
Honda CBR 250 R 2016
BURSA
A Rh (+)Saygıdeğer forum üyeleri ve Başkanlarımızın takdiri bilemem![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Bu konuda Celil ve Alper birşeyler yazacaktır ama ben biraz tezcanlılık yapıp yazayım.
Şehir dışında olanlar için, motoru olmayanlar için, farklı tarz motorları olanları için düşüncelerimiz var.
Düşüncelerimiz derken sol kenarda resim altında yazılan ünvanlarla ilgili birşey değil. Toplantılara katılan herkesin önermiş olduğu ve bilgisine sunulan şeylerden bahsediyorum.
Bu bir süreç, herşey biranda olmuyor. Bazı konular tam netleşmediği için burada açıklama yapılmadı.
Ama soruduğunuz sorularla ilgili herkes görüşlerini bildiriyor ve bir taslak çalışması sürüyor.
Biraz daha sabır lütfen...
Bu süreçte sizlere de çok büyük görevler düşüyor. Bu oluşuma yazılarıyla, katılımıyla, espirileriyle herkes farklı birşeyler katıyor. Bu çok sesliliğin gereği. Hiç kimse dışlanıyorum hissine kapılmasın. Bu yanlış bir düşünce olur.
Bu aileye katkı sağlayan herkes bu ailenin bir bireyidir.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Honda CBR 250 R 2016
BURSA
A Rh (+)Ömer abi bilgilendirmen için teşekkür ederim bu tip soruları soran arkadaşlar adınada. Ancak ben kendi adıma şunu söyleyebilirimki sol tarafta ismimin altında bişey yazmasın bu benim için hiç sorun değil ben bu ailenin bir bireyi olayım bana yeter. Elimden geldiği sürece her türlü bu forum ve aile için koşturur bişeyler yapmaya çalışırım. Önümüzdeki sezona inşallah motorumla aranızda olucam. Saygılar![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)yeni üye sistemi bilğilendirme
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=9759
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Herkese hayırlı ve uğurlu olsun.
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Günaydın RR Ailesi
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Güneşli bir Raptor Riders gününden herkese selam olsun![]()
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)