Serkan ABI yasina hurmet edip buyugumdur diyip konuyu uzatmiyorum farkli yerlere gidicek yoksa konu ikimizde uzulucez
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 250E-6C
istanbul
A Rh (-)Serkan ABI yasina hurmet edip buyugumdur diyip konuyu uzatmiyorum farkli yerlere gidicek yoksa konu ikimizde uzulucez
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Benim farkındalık algı derecem yerinde atilla bilmiyorsan yazma bu 1,Celil abinin söylediği yayınladığı herşey toplu kararlarımızdır ve sondur kimsenin lafı olamaz bu 2,Grup liderinin önerisine SAÇMA demek bir fikir özgürlüğü,kısıtlama değildir kişisel gelişim kitaplarından öğrenebilirsin bunları bu 3,Ben sana değer verip muhattap aldım yine olsa yine alırım,değer yargısıdır kişinin kültürüyle alakalıdır bu 4.
Ayrıca beni üzebilecek olduğunu düşünmende ayrı bir öz güven,ben üzülmem rahat ol,muhattap almadığın birine hürmet etmenede lüzüm yok atilla
DD 250E-6C
istanbul
A Rh (-)Bazen susmak en iyi cevap derdi buyuklerim inanmazdim iyiki inanmamisim
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
DD 250E-6C
istanbul
A Rh (-)Saol ABI devam ederim
Spyder
İstanbul
0 Rh (+)Yarın yüzyüze bakıcaz, pişman olacağımız sözler söylemeyelim. Atilla sakin ol kardeşim.
34 EL 8118
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Günaydın herkese

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Dün akşam yorgunluk nedeniyle foruma giremedim.
Bugün karşılaştığım manzara hiç hoş değil.
Arkadaşlar burası bir forum ve burada yazarak duygularımızı ifade edebiliyoruz. "YAZININ MİMİKLERİ YOKTUR" bu yüzden söylemek istediğimiz şey veya duygularımızı tam olarak yazıyla ifade edilemez.
Bu yüzden herkes yazdıklarını bir kez daha sağlıklı bir şekilde okusun ve yazdıkları yazıya ve üsluplarına dikkat etsin.
Büyük küçük farketmez, herkes biribirine saygılı olmak zorunda. Birini sevmeye bilirsin bu senin özgürlüğün ama saygı farklı birşey. Bu grubun bir parçasıysak bu böyle olmak zorunda. Bu çatı altında kimse ayrı bir cumhuriyet değildir. Olamaz...
Konuyu fazla uzatmadan herkes şapkasını önüne eğsin biraz düşünsün ve Pazar toplasına birşekilde katılarak karşılıklı olarak duygularını net bir şekilde ifade etsin.
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Tüm aileye hayırlı sabahlar dicem ama yaprak dökümüne dönmüş ortalık![]()
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)tüm aileye günaydın herkeze hayılrı sabahlar![]()
Şu anda 181 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 181 misafir)