Başkan ben de tam tekli sele takınca hanımı nasıl Ollie'yle gezdircem diye düşünüyodum ;)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Başkan ben de tam tekli sele takınca hanımı nasıl Ollie'yle gezdircem diye düşünüyodum ;)
Spyder
İstanbul
0 Rh (-)RR Ailesi Günaydınlarrr....
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Herkese Günaydınlarrrr. Sınava girecek gençlere şimdiden hayırlı ve başarılı geçmesini dilerim.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Ya Celil ne yaptın sen kardeşim pazar pazar insana bu yapılırmı yav![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

DD250E6C daytona 2013
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...branda-pmu2647 bunun xl olani oluyor ama biraz bol gelebilir ustten bir iple baglarsan sorun kalmaz
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Ne berbat bi haftasonu geçiyor arkadaş ya![]()
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Antalyada pazar günü açık, diskimi ve fren balatamı gösterebileceğim bir servis bilen var mı? Bu sefer de sağ ön diskten cıvk cıvk diye ses geliyor. Giderken biraz dikkat ettim sanki disk yalpalıyor gibi. Eğri mi yoksa montaj hatası mı göstermem lazım. ACİL :(

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Suphi fren balataları çabuk aşınmasın diye çinli sert balata takmış oda kalkış ve duruşlarda 20 km hızda cik cik diye ötme hepimizde yapıyor diskte birşey olacağını sanmıyorum balataları kalitelisi ile değiştirince kesildiği söyleniyor ben değişmedim zamanla ses azaldı bazen yapıyor![]()
Şu anda 61 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 61 misafir)