Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 164 Toplam 7726 Sayfadan BirinciBirinci ... 641141541621631641651661742142646641164 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77251 adet sonuctan sayfa basi 1,631 ile 1,640 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bugunde ben başlatayım burayı

GÜNAYDINLAR REGAL RAPTOR AİLESİ

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Aha hakketten unuttuk bugün Günaydın faslını. Online Geyik öksüz kaldı.. :mrgreen:

Bu arada bir gün kaldı :( aranızda illaki mübarek kişiler vardır. Benim için hayırlısını dileyin e mi :|

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Kardeşim Allah Hakkında Hayırlı ne ise onu nasip etsin, ilk duan bende :mrgreen:
    bizim müvekkil nerelerde gözükmüyor:?::?::?:

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Sahne önüne gitmiştir

Müvekkil en son niğdeye miğdeye gitti sonra görünmedi. Sopa istiyo illa.. Şeytan diyo atla haftasonu git istanbul'a bi RR kahvaltı faslına, sıkıysa gelmesin..

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim için hayırlısını dileyin e mi :|
    Ben bu ''hayırlısı'' işini çok denedim Cihan, kim hayır dilediyse işim ters gitti. Ben senin için 'evet'lisini dileyeyeyim, bir de böyle deneyelim.:mrgreen:

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Uykuda sorun oldu sanırım abi :mrgreen: Bugün Ses tonun bi çatallı geliyo :mrgreen:

Salih Özler
    Serbest
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    20
    1 gün sonra ne var? Forumu tam takip edemedim şu ara.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 gün sonra ne var? Forumu tam takip edemedim şu ara.
    Senin için en başa alır tekrar en ince ayrıntısını bile anlatırım abim yaa iste yeter. Geçen hafta iş yerindeyken bi telefon geldi. Malum, Akyazı'da yurt dışı menşeili 'Alimex' adında bir fabrikada çalışıyorum. Gelen telefondaki bayan, Otokar İnsan Kaynakları Müdürü olduğunu ve beni onlarla çalışmam için görüşmeye davet ettiğini söyledi. Sizin için uygun mudur diye sordu. Ben de saliseler içinde ne yapmam gerektiğini düşünmek zorunda kaldım ve 'Görüşmekten zarar gelmez, tabiiki olabilir' dedim. Ve Çarşamba öğleden sonrasına randevu verdi. Otokar'da Konstrüktör olarak çalışmam için görüşmeye çağırdılar yani... Durum bu.. Ben de kararsızım, o yüzden hangisi hayırlıysa orası olsun diyorum... :|

Salih Özler
    Serbest
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin için en başa alır tekrar en ince ayrıntısını bile anlatırım abim yaa iste yeter. Geçen hafta iş yerindeyken bi telefon geldi. Malum, Akyazı'da yurt dışı menşeili 'Alimex' adında bir fabrikada çalışıyorum. Gelen telefondaki bayan, Otokar İnsan Kaynakları Müdürü olduğunu ve beni onlarla çalışmam için görüşmeye davet ettiğini söyledi. Sizin için uygun mudur diye sordu. Ben de saliseler içinde ne yapmam gerektiğini düşünmek zorunda kaldım ve 'Görüşmekten zarar gelmez, tabiiki olabilir' dedim. Ve Çarşamba öğleden sonrasına randevu verdi. Otokar'da Konstrüktör olarak çalışmam için görüşmeye çağırdılar yani... Durum bu.. Ben de kararsızım, o yüzden hangisi hayırlıysa orası olsun diyorum... :|
    60'tan fazla mülakata girdim ama her seferinde farklı farklı durumlar yaşadığım için birşey diyemiyorum. İşinden memnun olduğunu, kariyer hedeflerinin olduğunu, mevcut firmanın terfi planının senin hedeflerinle örtüştüğünü, ama yeni firmanın sana bu konuda neler verebileceğini, vs.. tartışırsın muhtemelen , ama bu yeni firmada içeride gerçekte durum nedir öğrenmek lazım, İK yetkilileri atıp tutar bazen.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60'tan fazla mülakata girdim ama her seferinde farklı farklı durumlar yaşadığım için birşey diyemiyorum. İşinden memnun olduğunu, kariyer hedeflerinin olduğunu, mevcut firmanın terfi planının senin hedeflerinle örtüştüğünü, ama yeni firmanın sana bu konuda neler verebileceğini, vs.. tartışırsın muhtemelen , ama bu yeni firmada içeride gerçekte durum nedir öğrenmek lazım, İK yetkilileri atıp tutar bazen.
    Valla bir haftadır kafa patlatıyorum. Bazı bağlantılara ulaştım. içerisi hakkında bilgi aldım. Almak istediğim bilgilerdi. Bir de durum şu ki, ben başvuru yapmadım, onlar beni çağırdı. CV'nizi kariyer.net'ten bulduk dedi hatun kişilik. Şu an kafamda iki olgu var bunlara göre saldırı yapmam gerekiyor ama hangisi bilmiyorum. Acaba bunlar direk benim onlarla çalışmamı mı istiyor, yoksa eleman arayışı için seçenekleri arttırmak adına mı 'benimle de' görüşüyor...! Bunu çözebilseydim iyi olurdu. Mülakat, konusunda sıkıntım yok, çok şükür mülakatlarda bi yapım var ki enteresandır, marjinal biri olup çıkıyorum :mrgreen: bir cümlem oluyor, karşımdaki kişiyi o tek cümlemle ikna ediyorum, ben de anlamıyorum nasıl olduğunu da, şu ana kadarki iki işimde de sadece karşımdaki adamı değil beni bile şaşırtmıştır o cümle :mrgreen: Bakalım Otokar'da nasıl bir yordam izleyeceğim. Görüştüğüm ve fikir aldığım kişilere göre; kendimi ağırdan almam gerektiği, ve ne kadar koparabilirsem o kadar koparmam gerektiği hakkında bilgiler edindim.

Şu an dediğim gibi aklımdaki soru, beni mi istiyolar, yoksa seçenek miyim... [smilie=greencolorz:

Sayfa 164 Toplam 7726 Sayfadan BirinciBirinci ... 641141541621631641651661742142646641164 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 73 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 73 misafir)

Bu Konu için Etiketler