Bugunde ben başlatayım burayı
GÜNAYDINLAR REGAL RAPTOR AİLESİ![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Aha hakketten unuttuk bugün Günaydın faslını. Online Geyik öksüz kaldı.. :mrgreen:
Bu arada bir gün kaldı :( aranızda illaki mübarek kişiler vardır. Benim için hayırlısını dileyin e mi :|
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Sahne önüne gitmiştir![]()
![]()
Müvekkil en son niğdeye miğdeye gitti sonra görünmedi. Sopa istiyo illa.. Şeytan diyo atla haftasonu git istanbul'a bi RR kahvaltı faslına, sıkıysa gelmesin..![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Uykuda sorun oldu sanırım abi :mrgreen: Bugün Ses tonun bi çatallı geliyo :mrgreen:
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)1 gün sonra ne var? Forumu tam takip edemedim şu ara.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Senin için en başa alır tekrar en ince ayrıntısını bile anlatırım abim yaa iste yeter. Geçen hafta iş yerindeyken bi telefon geldi. Malum, Akyazı'da yurt dışı menşeili 'Alimex' adında bir fabrikada çalışıyorum. Gelen telefondaki bayan, Otokar İnsan Kaynakları Müdürü olduğunu ve beni onlarla çalışmam için görüşmeye davet ettiğini söyledi. Sizin için uygun mudur diye sordu. Ben de saliseler içinde ne yapmam gerektiğini düşünmek zorunda kaldım ve 'Görüşmekten zarar gelmez, tabiiki olabilir' dedim. Ve Çarşamba öğleden sonrasına randevu verdi. Otokar'da Konstrüktör olarak çalışmam için görüşmeye çağırdılar yani... Durum bu.. Ben de kararsızım, o yüzden hangisi hayırlıysa orası olsun diyorum... :|
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)60'tan fazla mülakata girdim ama her seferinde farklı farklı durumlar yaşadığım için birşey diyemiyorum. İşinden memnun olduğunu, kariyer hedeflerinin olduğunu, mevcut firmanın terfi planının senin hedeflerinle örtüştüğünü, ama yeni firmanın sana bu konuda neler verebileceğini, vs.. tartışırsın muhtemelen , ama bu yeni firmada içeride gerçekte durum nedir öğrenmek lazım, İK yetkilileri atıp tutar bazen.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Valla bir haftadır kafa patlatıyorum. Bazı bağlantılara ulaştım. içerisi hakkında bilgi aldım. Almak istediğim bilgilerdi. Bir de durum şu ki, ben başvuru yapmadım, onlar beni çağırdı. CV'nizi kariyer.net'ten bulduk dedi hatun kişilik. Şu an kafamda iki olgu var bunlara göre saldırı yapmam gerekiyor ama hangisi bilmiyorum. Acaba bunlar direk benim onlarla çalışmamı mı istiyor, yoksa eleman arayışı için seçenekleri arttırmak adına mı 'benimle de' görüşüyor...! Bunu çözebilseydim iyi olurdu. Mülakat, konusunda sıkıntım yok, çok şükür mülakatlarda bi yapım var ki enteresandır, marjinal biri olup çıkıyorum :mrgreen: bir cümlem oluyor, karşımdaki kişiyi o tek cümlemle ikna ediyorum, ben de anlamıyorum nasıl olduğunu da, şu ana kadarki iki işimde de sadece karşımdaki adamı değil beni bile şaşırtmıştır o cümle :mrgreen: Bakalım Otokar'da nasıl bir yordam izleyeceğim. Görüştüğüm ve fikir aldığım kişilere göre; kendimi ağırdan almam gerektiği, ve ne kadar koparabilirsem o kadar koparmam gerektiği hakkında bilgiler edindim.
Şu an dediğim gibi aklımdaki soru, beni mi istiyolar, yoksa seçenek miyim... [smilie=greencolorz:
Şu anda 73 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 73 misafir)