Atilla Abi, bu şarkıyı da sana yolluyorumAhh tamam vurma abi, dövme...
https://www.youtube.com/watch?v=wJTufK-wKvc
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
r
i
0 Rh (+)Atilla Abi, bu şarkıyı da sana yolluyorumAhh tamam vurma abi, dövme...
https://www.youtube.com/watch?v=wJTufK-wKvc
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)[quote=Rainmaker;179560]Atilla Abi, bu şarkıyı da sana yolluyorumAhh tamam vurma abi, dövme...
Ahahahahaaaa Murat vurrrr didim vurdun.Öldürme didim öldürdün.![]()
![]()
![]()
![]()
Yeri gelir Cengiz'de,Müslüm'de,Neşet Ertaş'ta,dinleriz .Yeri gelir ZZ Top'ta,Marilyn Manson'da,AC DC de,Tiesto'da,dıp tıs disko teknotronik 300-500 de dinleriz.
Ben motorculara yamanan rock muzik yaftasına kabardıydım.
Fazla mı atar yaptım yav.![]()
r
i
0 Rh (+)Yok abi ben espri yapıyorum, yoksa benim görüşüm rahmetli Frank Sinatra ile aynı : "Yalnızca iki tür müzik vardır, iyi müzik ve kötü müzik"... Türlere indirgemek çok zor müzik zevkini... Tercihen rock ve türevlerine yönelen bir insan olarak, mp3 çalarımı alıp karıştırsanız kibariye mp3 ü bile bulursunuz diye tahmin ediyorum
Motorculara yaftalanan rock türevleri benim paylaştığım "Miracle" videosunda olduğu gibi aslında kültürel olarak biz modern şehir çocuklarına "sokuşturulan" bir algı... Bu algıyla büyüyoruz. Yoksa Anadolu'nun köylerinde ulaşım aracı olarak motor kullanan dayıların Bon Jovi'den anlayacaklarını pek sanmıyorum
Yalnız hepsi bir yana, David Guetta gibi yetenekli bir adamı da ayrı tutuyorum (çok sevdiğim en az 5 şarkısı var), fakat şu teknotronik duptıs 300-500 müziklerini bir türlü sevemedim gitti be abi... Yani her müziğin kötüsü çekilmez ama teknonun kötüsü hiç çekilmiyor be ya...
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)
Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)vay vay vay uzun zamaan oldu çamlıca tepesine çıkmayalı . Bir ara birlikte çıkalım keyifli olur .
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Raptor Riders gününden herkese hayırlı sabahlar![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Haftanın tam Ortası olmuş.
Birlikte teker döndüreceğimiz mis gibi havalar gelmiş artık.
O zaman günaydın giyelim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Şu anda 327 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 327 misafir)