Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1666 Toplam 7695 Sayfadan BirinciBirinci ... 66611661566161616561664166516661667166816761716176621662666 ... SonuncuSonuncu
Toplam 76946 adet sonuctan sayfa basi 16,651 ile 16,660 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    49,707
    Beğenilmiş
    6,679
    Alıntı İlker Akgül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın raptorriders polislerin yolda sadece beni cevirip motorun markasını sormalarindan sıkıldım artıkkkk

Antalya-Merkez
    ilker adamlar ne yapsın motor ve kullanıcısı bu kadar karizma olunca dayanamayıp çeviriyorlar tabi

İlker Akgül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Akgül
    Hemşire
     VİRAGO 535
     Antalya
    Beğenmiş
    382
    Beğenilmiş
    144
    Eyvallah celil abi ama polis sevmim ben hic sevmedim sevmicem

Antalya-Merkez
    ilker akgül ANTALYA-MERKEZ

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    abi motor aldım kış bitmedi, yelek aldım, toplantı yok... bahtsız bedevi bir üyenizim... cumayı hasretle beklememin sebebi budur...

bir de çok sıcak be abi... ben sıcak hava sevmiyorum ama motosiklet seviyorum nasıl yapcaz bilmiyorum... şöyle soğuk ama yağışsız bir iklim, bir coğrafya, bir jeopolitik yapı arzuluyor deli gönül...

fatih ekren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ekren
    işçi
     kawasaki vulcan s
     İistanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    32
    Beğenilmiş
    19
    Alıntı Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi motor aldım kış bitmedi, yelek aldım, toplantı yok... bahtsız bedevi bir üyenizim... cumayı hasretle beklememin sebebi budur...

bir de çok sıcak be abi... ben sıcak hava sevmiyorum ama motosiklet seviyorum nasıl yapcaz bilmiyorum... şöyle soğuk ama yağışsız bir iklim, bir coğrafya, bir jeopolitik yapı arzuluyor deli gönül...
    abi yazı sevmeyen motorcu olur mu hiç işin güzelliği güneşte o yelekleri niye yaptırdık yazın güneşte kollar açık giymek için sonra amele yanığıyla bütün sene gezicezzbenim geçen sezonunkiler hala mevcut kollarda

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    ya amele yanığı dert değil, tatilde dengeler de, düşersek yelek mi koruyacak aga?

ben şu an deri yeleği deri montun üstüne giyiyorum... sabah pek sıkıntı yok ama akşamüzeri eve dönerken buharlaşıyorum resmen... eve vardığımda tişörtü sıksan suyu çıkar o halde...

halbuki ben de istiyorum böyle yeleği geçireyim tişörtün üstüne püfür püfür ama... gerçi o karizma da mahalleye girene kadar, bakkaldan içeri girip "abdurrahman abi bi ekmek bi de yoğurt versene" deyince bütün olay bitiyor, yelekti patchti fıss yani...

ekmek ve yoğurt önemli aga, hatunun şirretinden kask bile koruyamaz... markette limon seçen, kinder süpriz yumurtayı kulağına koyup sallayarak içinden penguen çıkar mı diye anlamaya çalışan (bu da ufaklığın siparişi) raptor mu olur aq, atın lan beni üyelikten!

ben bu motorla bim'e gittim, salatalık turşusu almaya... yeteeer! artık içimde tutamıyorum bazı şeyleri... siz hep benim dışımı gördünüz, metalci rakçı görünüyorum ama okulda öğlen yemeğinde kurufasulye-pilav-cacık var diye keyifliyim bugün... artık gizleyemiyorum Fatih! Günah çıkartıyorum, bağışla beni peder!

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yukarıdaki uygulamada tarafımca getirilmiş en iyi çözüm bu şekilde.Efil,efil püfür,püfür .

Fatih Ekren
    işçi
     kawasaki vulcan s
    Beğenmiş
    32
    Beğenilmiş
    19
    geçen sezon ki yanıklar hala mevcut demiştim yaaa bide onların yanında ki sahil yolu dönüşü asfaltı öptüğümdeki yanıkları söylemeyi unutmuşum o günden beridir bende mont üzeri yelek çıkıyorum

dediklerinede katılıyorum rakçıyız metalciyiz metallica,ıron maiden,pentagram falan vay ben gençkene şu konserdeydim öyle kafa sallıyordum anlatırken bi mesaj (eve gelirken çocuğun bezi bitti almayı unutma)karizma yerle bir hey gidi günler heyy ben böyle değildim sonradan oldum bu genç yaşımsa bir ihtiyar oldum...

nasıl bi ruh halindeyim şu annn

Fatih Ekren
    işçi
     kawasaki vulcan s
    Beğenmiş
    32
    Beğenilmiş
    19
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yukarıdaki uygulamada tarafımca getirilmiş en iyi çözüm bu şekilde.Efil,efil püfür,püfür .
    sana herşey yakışır abimmmmm...
    sen bizim ustamızsın sen bizim pirimizsin önünde saygıyla eğiliyorum...

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı fatih ekren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana herşey yakışır abimmmmm...
    sen bizim ustamızsın sen bizim pirimizsin önünde saygıyla eğiliyorum...
    Ver gazı,ver gazı arada çevir yanmasın.

Bu arada üstüne üstlük geçerken alkışlayorlar bile beyaaaa.

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4

Yukarıdaki uygulamada da festivale değişik bir atraksiyon katmış olduğumuz görülmekte.Beni takip edin anacıııııım.

Sayfa 1666 Toplam 7695 Sayfadan BirinciBirinci ... 66611661566161616561664166516661667166816761716176621662666 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 6 misafir)

1. Resul.D

Bu Konu için Etiketler