Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1677 Toplam 7795 Sayfadan BirinciBirinci ... 67711771577162716671675167616771678167916871727177721772677 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77949 adet sonuctan sayfa basi 16,761 ile 16,770 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Günaydın kardeşler...

Terletmeyen ancak yağışla tehdit eden bir Çarşamba'dan sevgiler, saygılar... Hafta ortası olmasına rağmen gene kimse buluşmadan bahsetmiyor...

Ben mesela hiçbir şey belli olmadığı için yarın akşama iş koydum. Yarın akşam buluşma olursa gelemem. Şunları belli bir güne fixlesek ne güzel olurdu?

Kerem Düzgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem Düzgün
    Filo Kiralama SSH Sorumlusu
     Yamaha Dragstar XVS 650 Classic
     istanbul-Avcılar (Avrupa Yakasi)
    Beğenmiş
    5,295
    Beğenilmiş
    1,146
    Günaydın RR ailesi

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Günaydın raptorlar bulutlu gününüzün güneşli geçmesi dileğiyle

Ferhat Bastem
    Bankacı
     Yamaha XVS 950 Midnightstar
     İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    Cümleten günaydın ahali!

Alıntı Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın kardeşler...

Terletmeyen ancak yağışla tehdit eden bir Çarşamba'dan sevgiler, saygılar... Hafta ortası olmasına rağmen gene kimse buluşmadan bahsetmiyor...

Ben mesela hiçbir şey belli olmadığı için yarın akşama iş koydum. Yarın akşam buluşma olursa gelemem. Şunları belli bir güne fixlesek ne güzel olurdu?
    Murat abi bu konuda haklı, başkanımız duysun sesimizi! Abi bu arada sana ufak bir sürprizim var. Meraktan çatla diye tabi ki şimdi söylemeyeceğim. Buluşmayı beklemen lazım. Nihaha!

OğuzhanYılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Yılmaz
    3d expert
     Honda Shadow Spirit 750
     İstanbul - Ataşehir (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    21
    Günaydın millet. Ağır boğaz enfeksiyonundan sonra tekrar buralardayım

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Bastem yapma bunu bana, yapma bunu! Söyle, nedir?

Abi ben görüp görebileceğin en süprizlere kapalı, en obsesif kompulsif, en takıntılı adamlardan biriyim, sözkonusu süpriz olunca. Ucunda ölüm olan ve zamanını bilmediğimiz bir hayatta hiçbir şey için beklenilmez! Ne yaptın abi, mahvettin beni şu an... Gece yatarken, motor sürerken, tuvalette bile seni ve siyah kemik gözlüklerini düşüneceğim şimdi! Kahrolası federaller!

Beni delirten süprizin ufak-büyük veya ne olduğu değil, bir şey var ve ben onu bilmiyorum. Bunu çözmemiz lazım Bastem. Cuma gününe kadar başgandan ses çıkmazsa cep telefonunu bulup kapına motorla dayanacam... Yaktın beni...

Ben ki "nasolsa evlenecez lan bunun süprizi mi olur" diye hatuna teneffüste evlenme teklif etmiş adamım... sabırsız, bekleme özürlü... ahh bittim ben a dostlar...

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı segovax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın millet. Ağır boğaz enfeksiyonundan sonra tekrar buralardayım
    Geçmiş olsun baba... Geçen buluşmada çok aradık gülen yüzünü, yokluğun fark edildi...

OğuzhanYılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Yılmaz
    3d expert
     Honda Shadow Spirit 750
     İstanbul - Ataşehir (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    21
    Geçmiş olsun baba... Geçen buluşmada çok aradık gülen yüzünü, yokluğun fark edildi...
    Eyvallah abi bende özledim valla buluşmaları sağlam bir check up yaptırıcam zaten sürekli bi hastalık fırlıyor bi yerlerden anlamadım gitti.

Ferhat Bastem
    Bankacı
     Yamaha XVS 950 Midnightstar
     İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    Bastem yapma bunu bana, yapma bunu! Söyle, nedir?

Abi ben görüp görebileceğin en süprizlere kapalı, en obsesif kompulsif, en takıntılı adamlardan biriyim, sözkonusu süpriz olunca. Ucunda ölüm olan ve zamanını bilmediğimiz bir hayatta hiçbir şey için beklenilmez! Ne yaptın abi, mahvettin beni şu an... Gece yatarken, motor sürerken, tuvalette bile seni ve siyah kemik gözlüklerini düşüneceğim şimdi! Kahrolası federaller!

Beni delirten süprizin ufak-büyük veya ne olduğu değil, bir şey var ve ben onu bilmiyorum. Bunu çözmemiz lazım Bastem. Cuma gününe kadar başgandan ses çıkmazsa cep telefonunu bulup kapına motorla dayanacam... Yaktın beni...

Ben ki "nasolsa evlenecez lan bunun süprizi mi olur" diye hatuna teneffüste evlenme teklif etmiş adamım... sabırsız, bekleme özürlü... ahh bittim ben a dostlar...
    Murat Abi ben de tam aksine taş gibi sinirleri olan, dünya yanıp-yıkılsa içinde yorganı bulunmazcasına umursamayan, sabrı taşı çatlatan bir insanım.

Hem seni zor durumda bırakmamak hem de özleyen gönülleri ferahlatmak adına öğlen Alper' i arayıp bu buluşma işinden haber alacağım. Zaten hava da yağmura pek elverişli bugün, buluşma için ideal olabilir. (Alper sever böyle havaları )

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı segovax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah abi bende özledim valla buluşmaları sağlam bir check up yaptırıcam zaten sürekli bi hastalık fırlıyor bi yerlerden anlamadım gitti.
    check-up yaptıramasan bile tam kan sayımı da iş görür abi... sürekli olması normal değil, kan değerlerine baktır...

Sayfa 1677 Toplam 7795 Sayfadan BirinciBirinci ... 67711771577162716671675167616771678167916871727177721772677 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 127 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 127 misafir)

Bu Konu için Etiketler