Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1894 Toplam 7905 Sayfadan BirinciBirinci ... 89413941794184418841892189318941895189619041944199423942894 ... SonuncuSonuncu
Toplam 79045 adet sonuctan sayfa basi 18,931 ile 18,940 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Eko, hoşgörün için teşekkürler..............
    (Yazının orjinali tarafımdan revize edilmiştir. Küfürler usturuplu gelsin LÜTFEN)

Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:

Durun durun bu konu hakkında yorum yapması gereken adam benim =)

Özellikleri olarak incelediğimizde klasmanında iyi bir yeri olacak gibi.
    Tarz olarak klasik 250 görüntüsünü biraz sportlaştırmış ( Ön ve arka çamurluk gibi). Ama bir SPYDER değil tabii ki. Parça kalitesi olarak çinli arkadaşlarımızdan tabiki üstün olacak ama SPYDER'ı bir kenara koyarsak, japon kalitesine yaklaşacak mı en önemli konulardan biri.

Hyosung un en büyük sorunu makinalarının nazlı ve düzenli kontrol istemeleri, öyle bir SPYDER al, japon al arkana yaslan yok bunlarda. haa birde parça fiyatları öyle böyle değil, SPYDER'ın neredeyse beş katı falan.

Klasman olarak zaten yeni başlayanlara ve şehir içine hitap edeceği için konfor ve görüntü için yeterli olacaktır, Ancak SPYDER gibi bakbanası ve albenisi hiçbir zaman olmaz.

Para konusuna gelecek olursak 14-15 bin bence sınıfı için uygun bile denebilir.
    Maalesef türkiyemizde motosiklet pahalı bir zevk öyle 14-15 bin civarlarında 350'lik SPYDER haricinde çok güzel motorları ben bulamadım. bir m800 hayalimiz var 20.000TL den başlıyor.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,782
    Beğenilmiş
    6,999
    Aldora inşallah bunda sorun olmaz yarım kalan işlemi tamamlar keyfini sürersin yalnız ufak bir bilğilendirme m3 lü alarm takan birkaç arkadaş park halinde aküyü bitirdiğinden şikayet etti dikkat et

Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bozuk ürünün değişimini yaptılar yalnız anladığım kadarıyla yeni kutu hoparlörler ve vidalar asıl kısım ana gövde alarmın mp3 un kendisi yine aynı. Hatta aletin vidaları acılıp zedelenme görmüş açıldığına bir kanıt. Ürünü değişim için gönderdiğim de birde bir sürü laf ettiler ürünün içinde 2. Kumanda eksik die falan bildiğiniz hırsız muamelesi gördüm. Yeni diye gelen ürünün kutusundan da 2. Kumanda çıkmayınca aaaaaa o zaman onlar öyle diyip geçtiler.
    Ürünün ana gövdesi hariç geri kalanlar inin yeni olduğundan ve içinin açıldığından bahsettim hayır ürün yeni ve kesin çalışıyor dediler. Bakalım ne olacak .

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,782
    Beğenilmiş
    6,999
    Çok doğru tespit ve düzenleme olmuş emeğine sağlık
    Alıntı spue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eko, hoşgörün için teşekkürler..............
    (Yazının orjinali tarafımdan revize edilmiştir. Küfürler usturuplu gelsin LÜTFEN)

Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:

Durun durun bu konu hakkında yorum yapması gereken adam benim =)

Özellikleri olarak incelediğimizde klasmanında iyi bir yeri olacak gibi.
    Tarz olarak klasik 250 görüntüsünü biraz sportlaştırmış ( Ön ve arka çamurluk gibi). Ama bir SPYDER değil tabii ki. Parça kalitesi olarak çinli arkadaşlarımızdan tabiki üstün olacak ama SPYDER'ı bir kenara koyarsak, japon kalitesine yaklaşacak mı en önemli konulardan biri.

Hyosung un en büyük sorunu makinalarının nazlı ve düzenli kontrol istemeleri, öyle bir SPYDER al, japon al arkana yaslan yok bunlarda. haa birde parça fiyatları öyle böyle değil, SPYDER'ın neredeyse beş katı falan.

Klasman olarak zaten yeni başlayanlara ve şehir içine hitap edeceği için konfor ve görüntü için yeterli olacaktır, Ancak SPYDER gibi bakbanası ve albenisi hiçbir zaman olmaz.

Para konusuna gelecek olursak 14-15 bin bence sınıfı için uygun bile denebilir.
    Maalesef türkiyemizde motosiklet pahalı bir zevk öyle 14-15 bin civarlarında 350'lik SPYDER haricinde çok güzel motorları ben bulamadım. bir m800 hayalimiz var 20.000TL den başlıyor.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldora inşallah bunda sorun olmaz yarım kalan işlemi tamamlar keyfini sürersin yalnız ufak bir bilğilendirme m3 lü alarm takan birkaç arkadaş park halinde aküyü bitirdiğinden şikayet etti dikkat et
    Celil abi bunu takinca mi ağlıycam yoksa bunu nasıl anlarım bilgin var mı? Yoksa bi yerde mekandan çıkınca elimde kumanda kalınca mi öğrencem

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,782
    Beğenilmiş
    6,999
    Celil abi bunu takinca mi ağlıycam yoksa bunu nasıl anlarım bilgin var mı? Yoksa bi yerde mekandan çıkınca elimde kumanda kalınca mi öğrencem
    Kısa sürede sorun olmuyor sıkıntı olanlarda birkaç gün motor yatınca aküyü boşaltma olasılığı oluyor diyorlar

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Kısa sürede sorun olmuyor sıkıntı olanlarda birkaç gün motor yatınca aküyü boşaltma olasılığı oluyor diyorlar
    Abi o zamn bahara doğrumu yaptırsam acaba şimdi kar buz olursa illaki bir hafta falan yatcak

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7

Bu ne yaman çelişki anne bu nedir ya tam yarın motora bineriz derken

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,782
    Beğenilmiş
    6,999
    Abi o zamn bahara doğrumu yaptırsam acaba şimdi kar buz olursa illaki bir hafta falan yatcak
    Bencede acele etme

Anladınmı şimdi Ankara da hava nasıl ters köşe yapıyor ve niye kimse kışın aktif değil

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bencede acele etme

Anladınmı şimdi Ankara da hava nasıl ters köşe yapıyor ve niye kimse kışın aktif değil
    Ben heralde havalar düzenlenen kadar kafayı yicem

kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet demirtaş
    güvenlik uzmanı
     regal raptor 250cc daytona
     ankara
    Beğenmiş
    2,144
    Beğenilmiş
    664

ankara havası böyle işte yüksek kesimler bu şekilde alçaklarda birşey yok. ben sadeceiki hafta yatırdım motoru oda buzlu yollar için, benim güzergah keçiören-söğütözü bunda bile hava değişimleri görülüyordu!

Sayfa 1894 Toplam 7905 Sayfadan BirinciBirinci ... 89413941794184418841892189318941895189619041944199423942894 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 338 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 338 misafir)

Bu Konu için Etiketler