| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Aldora sanada geçmiş olsun kış sorunları herkeste başladı akü marşı kuvvetli çevirmezse kışın bizim motorlar çalışmaz :( öncelikle aküyü şarj edip veya aküye takviye yapıp tekrar dene vurdurduğunda çalışmaması bence çalıştırma uğraşlarında karbüratör boğulmuş olabilir dinlenince düzelir daha sonra bujiler gerekirse kontrol edilir kolay gelsin
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Aküye ulaşmak en zevkli nokta
1- koltuğu sök : 3 vidası var biri kuyrukta 8-9 anahtarla sökülür 2 adedi oturduğun yerin sağ ve sol altında 12-13 anahtarla sökülür
2- sağ yan krom kapağı sök : kapağın üstünde şaseye bağlı 2 vida var yıldız tornavida ile sökülür vidaları sökünce kapağı altta bir tırnak tutar kapağı kendine doğru çek çıkar
3- akü kapağının üzerinde tek vidası var 10 -11 anahtardı sanırım onu sökünce akü kapağı açılır hadi kolay gelsin![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Abi doğru tahmini etmişim . Aküye ulaşmanın bu kadarı teferruatlı olacağının düşünmemiştim açıkçası. Altı üstü akü dahada basit ve kolay olması gerekirdi bence buna dayanarak o ihtimal vermemiştim. Demekki bı takviye ıcın motorun yarısını sökecez yapacak bisi yök aceba aküyü avandaliga koysak nasıl olur ?
Konu 2_rock tarafından (16.Ocak.2016 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Neyse artık abi olanla idare edicez. Teşekkür ederim bilgiler için.
Sen nasıl oldun abi toparladım mi?
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Mehmet abia geldik vallahi tam buluşma arifesi)))
Şu anda 238 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 238 misafir)