Kar bile yağmış bugün istanbula, sen yine yağmuruna denk gelmişsin :mrgreen:
Bu arada benden ne şüphesi duyuyosunuz yav, kanatsız meleğim ben :mrgreen: Celil abi sen bi çıksana ben arkadaşlarla bişey konuşcam :mrgreen::mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Kar bile yağmış bugün istanbula, sen yine yağmuruna denk gelmişsin :mrgreen:
Bu arada benden ne şüphesi duyuyosunuz yav, kanatsız meleğim ben :mrgreen: Celil abi sen bi çıksana ben arkadaşlarla bişey konuşcam :mrgreen::mrgreen:
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Kimin nefesi kuvvetliyse bana da bir okuyup üflesin..:mrgreen: Cihan senden bir kısmet duası bekliyorum, ama bugünkü yağmur duasında yaptığın gibi vurup öldürme, dozunu iyi ayarla.:lol: Bıyıksızların tecavüzüne uğramak istemiyorum:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
İyi geceler herkese![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Durup durup vuruyosun yani abim :mrgreen: Hayırdır abi bi durum mu var :mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)hahah..Sabah gün doğmadan yağdı, sonra durdu gün boyu cam gibiydi gökyüzü.. hala yağmadı...
Bekarlık konusunda zaten benim mantaliteyi gündeme getirmişsin yine :lol:![]()

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Ne ıstıyosunuz benden Erkan ve Cıhan abıler? :?: :mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Gençlik ateşini kıskanıyoruz diyelim :mrgreen:
GÜNAYDINLAR EFENDİM... :mrgreen:Salı gününden herkese merhabalar, hoş sohbetler.. Malum, havalar soğudu ve yağışlar başladı. Motorunuza binmeden önce iki kez düşünün. Binecekseniz de iki kez dikkatli olun
![]()
Şu anda 20 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 19 misafir)