| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Dedikodu kokusu alıyorum
Bu havada hararet yaptırdılar motora yaa. ama aralardan geçme uzmanı oldum valla. hele köprüyü geçtikten sonra kitlenmiş trafiğin arasında bi ilerleyişim var dillere destan. ki benden başka motorlu bile yoktu, bütün arabalar arası boşluklar bana aitti![]()
Teessüf ediyorum hakkımda böyle incitici ithamlar çık çık çıko trafikte aralardan su gibi sızdım bee
![]()
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)ağa, dediğin gibi vstrom 67 hp imiş.. ( 50kw yani :-))) ) aklımda hp kalmış :mrgreen:
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)yoo est. :| o az yakıyo benden üstün sonuçta bu yönüyle![]()
"CaRPe DieM"
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)""" deve yavaş gider ama hep gider """ diye bir yazı okumuştum bir yerde... sanırım bu güç için söylenmiş olmalı zamanında Drag yarışlarına araba hazırlarken çok geyiği dönmüştür beygir muhabbetlerinin en son şu karar vardım abicim biz 1000 beygir araba da birileri gidip 1001 beygir lik bir makine yapıyor yada bizim yaptığımız arıza çıkartıyor ve 600 lük makineye geçiliyor :D
beygir muhabbetinin yok sonu en iyisi arızasız bitirmek yolu....
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydınlarr efendim.. Herkese depresyonsun bir pazartesi hayırlı bir hafta diliyorum.. 2012'nin son haftasının güzel geçmesi dileğimle.. :mrgreen:
"CaRPe DieM"
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)Herkese Günaydınlar izmir de soğuk hava kalmadı denilebilir havalar bahar kadar yumuşak trafik sabah durgundu iş yoğunluğu olmasına rağmen sanırım herkes geç kaldı işe :D
buradan istanbul trafiğine sesleniyorum
"""sakin olun beyler""" :D
Şu anda 19 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 19 misafir)