Günaydın kardeşlik . Sanırım bodrum cehenneme bşr adım daha yaklaştı.camlar açık vantilatör benden 50 cm uzakta bana mısın demiyor...imdat
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)Günaydın kardeşlik . Sanırım bodrum cehenneme bşr adım daha yaklaştı.camlar açık vantilatör benden 50 cm uzakta bana mısın demiyor...imdat
Regal Raptor Daytona
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa yakası)
0 Rh (-)Herkese günaydınnn
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yok- Yakinda..
Samsun - İlkadım
A Rh (+)günaydın herkeze samsundan selamlar![]()
*Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.
RAPTOR RİDERS SAMSUN
coni-blaze55 (Fırat KARGA)
Regal Raptor 250 Classic
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası) [Şu anda Tekirdağ]
A Rh (+)Tünaydın milletBayram tatili için Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum. Kamping tarzı bir yer var mı bildiğiniz yardımlarınızı esirgemeyin
![]()
![]()
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Bodrum ne sicak boyle yaaa. Ruzgar var ama yakio mangal yellenir gibi sicak dahada artio. Kizimin tatli iknasi ile deniz yapalim dedik kahve fincanindaki su gibi,su kaynama derecesine yaklasmis
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Bir iş günü daha bitti çok mutluyum. Haftasonu gelse de kampa kaçsak![]()
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)Bir ev düşün şef...vantilatör son hızda 60 cm ötede.camların alayı açık...pc lere de mini fan taktık...bana mısın demiyor...
O zaman günün şarkısını söylüyorum...yangın var yangın var biz yanıyorusss yetişin a dostlar kavruluyorussss.....
Bu arada 100 mesajı aştım ersinç kuduruyo))

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)[QUOTE=evocan(aj);228271]Bir ev düşün şef...vantilatör son hızda 60 cm ötede.camların alayı açık...pc lere de mini fan taktık...bana mısın demiyor...
O zaman günün şarkısını söylüyorum...yangın var yangın var biz yanıyorusss yetişin a dostlar kavruluyorussss.....
Bu arada 100 mesajı aştım ersinç kuduruyo))[/QUOT
Tam anlamıyla yazın ortasındayız. Keşke klimalı motor ya da kask ta yapsalar![]()
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez
Şu anda 371 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 371 misafir)