| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Sabah sabah TTnet geyiği
Musteri
Online Müşteri Hizmetlerine hoşgeldiniz.
Online Müşteri Temsilcisi
Merhaba, Türk Telekom İnternet Online İşlemlere hoşgeldiniz. Bu sayfa üzerinden yalnız Online İşlemler ile ilgili destek vermekteyiz.
Size nasıl yardımcı olabilirim?
Musteri
Faturam 90 TL geldi. Sanırım tarifem bitti
Musteri
yeni bir tarife için yardımcı olur musunuz
Kullanmakta olduğunuz paketi değiştirmek için Online Online İşlemlerdeki sol menüde yer alan Abonelik İşlemleri menüsünü tıkladığınızda açılan Paket İşlemleri alt menüsündeki Paket Değişikliği ekranını kullanabilirsiniz. Bu alandan ayrıca size sunulan paketleri de inceleyebilirsiniz. Paket Değişikliği ekranını tıkladığınızda size mevcut paketinize ait bilgiler "Mevcut Paketiniz" alanında verilmektedir. Seçim alanından size sunulan paketlerden bir tanesini seçerek "Paket içeriğini göster" butonuna tıklarsanız seçmiş olduğunuz paketin detaylarını görebilirsiniz. Eğer paketi satın almak istiyorsanız bu sayfada yer alan "Onay" butonuna basmanız yeterlidir.
Kampanya bilgilerinize Online İşlemlerdeki sol menüde yer alan Abonelik İşlemleri menüsünü tıkladığınızda açılan Kampanya İşlemleri alt menüsünden ulaşabilirsiniz. Bu menüde yer alan Kampanya Aboneliklerim ekranından üyesi olduğunuz kampanya adı, kampanya bitiş tarihi ve kampanya indirimi bitiş tarihi bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Musteri
o alanda paket seçeneği sunulmadı
Musteri
müşteri hizmetlerini arayın yazısı çıktı
Talep etmiş olduğunuz işlem Online İşlemler kanalından yapılamamaktadır
Musteri
peki neden oraya yönlendiriyorsunuz yapılamıyorsa. Zaten denedim o yüzden buradan sorma ihtiyacı duydum
Bu sayfa üzerinden yalnız Online İşlemler ile ilgili yönlendirme desteği sağlayabilmekteyim. Konu ile ilgili 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile görüşebilirsiniz
Musteri
Paket değişikliği yap butonu konulmuş basıyoruz işlem yapılamıyor. Neden koymuşlar o zaman butonu oraya?
Musteri
Sizinle konuşmaya çalışıyorum hala telefon numarasına yönlendirmeye çalışıyorsunuz
paket degişikligi yapabilirsiniz kampanya katılım işlemi yapılmamakta
Musteri
Buton konulmuş iş yapamıyor. Online müşteri temsilcisi bu işlemleri yapamıyor
Musteri
yapılamıyor orada aynı yazı çıkıyor
Musteri
müşteri hizmetlerini arayın
Bahadır (07.Ekim.2016), Bypale (07.Ekim.2016), CELİL (07.Ekim.2016), Kerem Düzgün (07.Ekim.2016), Raicho (07.Ekim.2016) Bunu beğendi.
Dragstar 250
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Regal Raptor DD250-E9
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)Günaydınlar.
4 sene önce kurtuldum lanet ttnetten. 2 muhabbeti de ben yazayim.
Gecenin üçünde iş yapıyorum net gitti. Aradım neler oluyor diye hatun kişi aynen şöyle dedi.
Beyefendi deniz dibindeki optik kablolarımızda kopuk var 1 saate kadar düzelir.
1 saate dalgıçlar dalıp OPTİK kablo birleştirecek yani helal olsun size))
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahadır (07.Ekim.2016), CELİL (07.Ekim.2016), Ömer (07.Ekim.2016), Raicho (07.Ekim.2016), Recep YAŞAR (07.Ekim.2016) Bunu beğendi.
Dragstar 250
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Regal Raptor DD250-E9
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)Ttnet i kapama nedenim de şu .
Taşınıyorum ev telefonu kullanmıyorum sabit ücreti vermek de koyuyor aradım müşteri hizmetlerini derdimi anlattım.
Ben . Taşınıyorum kullanmadığım telefon için sabit 15tl ücret ödüyorum . Sadece neti kullanmak istiyorum bu ücreti ödemek istemiyorum.
Müşteri hzmt.: tabi beyefendi telefonsuz yalın internetimiz mevcut
Ben . Ücreti ne kadar?
Müşteri hzmt: 45tl + 15tl yalın internet ücreti #%*/?
Ben: kapa kızım!!!!
Müşteri hzmt: neyi beyefendi
Ben : herşeyi. Ttnetle işim bitti.
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahadır (07.Ekim.2016), CELİL (07.Ekim.2016), Gezgindelikanlı (07.Ekim.2016), Ömer (07.Ekim.2016) Bunu beğendi.
Regal Raptor Spyder
istanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Selamlar benim rr ailem hayirli cumalar
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahadır (07.Ekim.2016), bronks (07.Ekim.2016), Bypale (07.Ekim.2016), CELİL (07.Ekim.2016), Gezgindelikanlı (07.Ekim.2016), Kerem Düzgün (07.Ekim.2016), Recep YAŞAR (07.Ekim.2016) Bunu beğendi.
Kawasaki VN800(Vulcan) 2006 Model
İzmir/Bornova
AB Rh (+)merhaba hayırlı cumalar
Bahadır (07.Ekim.2016), bronks (07.Ekim.2016), CELİL (07.Ekim.2016), Fatih Ucek (07.Ekim.2016), Kerem Düzgün (07.Ekim.2016) Bunu beğendi.
Şu anda 25 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 25 misafir)