| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Ne uğraşıcan abi gugılla falan.. :mrgreen:
Kullanmayıveririz kıromu. Fayrfoks var gül gibi, ekisplorır var.
İftiracı gugıl.
Tabi etekleri tutuşan diğer cruiser üreticileri verdiler gugılın eline parayı; "uğraş şu Regal'le" dediler, gugıl da başladı karalama kampanyasına.
Saldırılara göğüs gerelim; iftiracılara pabuç bırakmayalım. "Yok bizde virüs falan. Aşımızı olduk" diyelim!!!![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)bendede cıkmıyor ama arastırmak amaclı
motoron!a konuyla ılgılı maıl atttım geri dönüşlerini beklıyorum.
Geri dönüş alınca konuyu sızlerle paylasıcam.
Bilginize.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Eskiden sıkı bi mozilla fun'ıydım. Sonra bi ara bi bozdu, bi yavaşlamalar teklemeler hatalar ne olduysa artık mozillaya. Sabrettim ama adamlar kendini düzeltmedi, ben de chrome'a geçtim. o gün bugündür mutlu mesut yaşıyoruz. Dünya evine gireceğiz gelecek yazKüçük küçük mozillacıklarımız operacıklarımız olacak mesut yuvamızda
![]()
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Kimse günaydın dememiş buraya, öksüz kalmış burası kıyamam buraya..
Günaydınlaaar.. Hayırlı cumalaar.. :D
Yahu birşey sorcam. birlikten kuvvet doğar. Ben bi koruma seti arıyorum bir ara görmüştüm nette bir sitede satılık ilanını, motomax diye aklımda kalmış ama bulamadım.
Diz ve dirsek koruma seti. Ama dışarıdan değil içeriden giyilen türden. Hani bu voleybolcular falan giyiyo ya. O tarz bişey. 50 lira mı neydi görüğümde. Şimdi bulamıyorum yahu :( Bi istanbula iftara geleyim desem lazım da olcak koruma..
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GÜNAYDINNNN
korumaları araştırayım bulursam eklerim![]()
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Cihan pantolon altı diz koruma için dışarıdan çok sırıtmayacak bir dizlik:
http://www.tech90.com.tr/u-tech90_pro_dizlik-2199.html
Konu Salih tarafından (03.Ağustos.2012 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 60 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 60 misafir)