| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Kawasaki VN 900
İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
A Rh (-)herkese günaydın
Kawasaki VN 900
A Rh (-)abant süper olur. umarım gerçekleşir
Kawasaki VN 900
A Rh (-)arkadaşlar bir şey danışacağım.
honda crossrunner ile kawasaki versys hakkında bilgisi olan var mı?
yada tercihi ne olur
Hyosung GV250
İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Günaydın kardeşler. Hayırlı cumalar. Kartepe sucuk ekmek süper fikir. Ne zaman gidiyoruz![]()
No medicine like the ride.
Regal raptor DD250E 9B
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
Gv250
İstanbul
0 Rh (+)Abi öncelik seni cok seviyorum biliyorum ki Serkan da beni cok seviyor bunu kafasına göre işyapmış olarak algılama lütfen Bian öyle düşünüp yazdım yani icimden geceni paylaşmak istedim tabikibu durumda son kararsizindir buna inanıyorumki senin daha iyi budurumu eline alacanı ben şakayla karışık ortaya söyledim ama iykide söyledimi düşünüyorum şuan bunu duymak Mutlu etti beni deminden servis ayarlamayan Serkan hanım şimsi yardımcı olurum diyor görüyon dimi abi ya olcak işdeyil
10Ur1903 (23.Aralık.2016), Bypale (23.Aralık.2016), CELİL (23.Aralık.2016), Eray Gürman (23.Aralık.2016), Gezgindelikanlı (23.Aralık.2016), Kerem Düzgün (23.Aralık.2016) Bunu beğendi.
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Regal raptor DD250E 9B
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Kamil işte adı üzerinde ama yanlış anlamış ben ayarlamam demedim ki isterlerse otobüs bile ayarlarım dedim ayrıca fikirler herkez den çıkabilir bu gurubun başkanları var onlar ayarlar biz yardımcı oluruz ve ayrıca kamil seni severim ama her şekilde![]()
![]()
![]()
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HYOSUNG GV 250
İstanbul - Yenibosna (Avrupa yakası)
A Rh (-)
acryvz (23.Aralık.2016), Fatih Ucek (23.Aralık.2016), Mehmet Üstünbaş (23.Aralık.2016) Bunu beğendi.
Şu anda 27 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 27 misafir)