| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GÜNAYDINLAR HERKESEEE![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Bu taraflara bekliyorum o zaman seni hocam. bi tanışma isteği doğdu içimde valla.. Bursa, Kocaeli, Sakarya, İstanbul, Düzce vs. Bu bölge her türlü uyar yani
Bu arada arkadaşlar, Engin'i (marlox) aradım. "Şu an Denizli'de motorcudayım bakıyorum motorlara, alıp dönücem inşallah" dedi. Asıl içimi ferahlatansa, "Motoru otobüsün bagajına vercem, sürerek götürmiycem" demesi oldu... Şimdiden hayırlı olsun yeni spyder'ımız![]()
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ortalarda buluşulursa derken gözlerim parladı. Ortada ben varım![]()
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)İşte o ortalar meselesi çok sıkıntılı aslında. Günübirlik plan yapmaya kalktığında kimseye 200km'den fazla yol yaptırmamak lazım. 200 de dönüş, 400 km yapar ve bence bu bizim motorlarla bir günde acı çekmeden yapabileceğin azami mesafedir. :mrgreen:
Ankara - İstanbul orta noktası Düzce gibi. Ankara'ya 240, İstanbul'a 220 km. Ama karşıdan gelenler için ekstra mesafe olacak tabii; sanıyorum Taksim'den hesaplanıyor mesafe. Esenyurt - Avcılar tarafı ekstra oluyor biraz. :D
Bu iş de sana yarar Cihan; Düzce burnunun dibi. O yüzden böyle bir plan yapılırsa ben senin İstanbul grubuyla İstanbul'da buluşup ordan Düzce'ye gelmeni önericem.![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)ehuehue neyse o konu tartışılır
Ama şu da var.. Onca yol günübirlik niye gelinsin ki, ben size güzel mi güzel bir yer bulurum, çadırlı kalmalı malmalı yaparızBiz burda burnumuzun dibine bile gidip iki gün kamp atıyoruz. altı üstü 10 km 20 km mesafede dünyalar güzeli doğa ile iç içe yerler var
![]()
"CaRPe DieM"
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Marlox'dan haber var mı ?
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Şu anda 179 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 179 misafir)