Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 316 Toplam 7797 Sayfadan BirinciBirinci ... 2162663063143153163173183263664168161316 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77969 adet sonuctan sayfa basi 3,151 ile 3,160 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özelden yazayım konu dağılmasın diyecektim de; online geyik nasıl olsa; burdan yazayım.

Eş durumundan tayin oldum Ankara'ya. Hanımı Bursa'ya alamadık işinden dolayı; ben mecbur kaldım buraya gelmeye.

Aslına bakarsan Ankara'da istediğim bir birim vardı; oraya alırlar diye beklediğim için biraz da gönüllü geldim. Ama şubeye düştüm maalesef... :(
    Hayırlısı olsun be hocam. Geçiş şansınız falan yok mu artık hiç.. Bursa veya yakınlarına..
    "CaRPe DieM"

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun be hocam. Geçiş şansınız falan yok mu artık hiç.. Bursa veya yakınlarına..
    Aslına bakarsan o şans her zaman var.

Hatta benim Ankara'ya gelişimin kısmi sebebi olan genel müdürlük birimi de İstanbul'a taşındı. Her an her şey olabilir. :mrgreen:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,187
    Beğenilmiş
    6,830
    GÜNAYDINLAR HERKESEEE

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Aslına bakarsan o şans her zaman var.

Hatta benim Ankara'ya gelişimin kısmi sebebi olan genel müdürlük birimi de İstanbul'a taşındı. Her an her şey olabilir. :mrgreen:
    Bu taraflara bekliyorum o zaman seni hocam. bi tanışma isteği doğdu içimde valla.. Bursa, Kocaeli, Sakarya, İstanbul, Düzce vs. Bu bölge her türlü uyar yani

Bu arada arkadaşlar, Engin'i (marlox) aradım. "Şu an Denizli'de motorcudayım bakıyorum motorlara, alıp dönücem inşallah" dedi. Asıl içimi ferahlatansa, "Motoru otobüsün bagajına vercem, sürerek götürmiycem" demesi oldu... Şimdiden hayırlı olsun yeni spyder'ımız
    "CaRPe DieM"

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Bu taraflara bekliyorum o zaman seni hocam. bi tanışma isteği doğdu içimde valla.. Bursa, Kocaeli, Sakarya, İstanbul, Düzce vs. Bu bölge her türlü uyar yani

Bu arada arkadaşlar, Engin'i (marlox) aradım. "Şu an Denizli'de motorcudayım bakıyorum motorlara, alıp dönücem inşallah" dedi. Asıl içimi ferahlatansa, "Motoru otobüsün bagajına vercem, sürerek götürmiycem" demesi oldu... Şimdiden hayırlı olsun yeni spyder'ımız
    Ben de çok isterim tanışmayı Cihan.
    Yazın mutlaka tanışırız diye düşünüyorum. Hep beraber katılacağımız bir festival olabilir. Veya Ankara tayfası toparlanırsa ortalarda bir yerde buluşma olabilir.

Engin'e de sevindim çok. Doğrusunu yapmış.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Ortalarda buluşulursa derken gözlerim parladı. Ortada ben varım
    "CaRPe DieM"

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Ortalarda buluşulursa derken gözlerim parladı. Ortada ben varım
    İşte o ortalar meselesi çok sıkıntılı aslında. Günübirlik plan yapmaya kalktığında kimseye 200km'den fazla yol yaptırmamak lazım. 200 de dönüş, 400 km yapar ve bence bu bizim motorlarla bir günde acı çekmeden yapabileceğin azami mesafedir. :mrgreen:

Ankara - İstanbul orta noktası Düzce gibi. Ankara'ya 240, İstanbul'a 220 km. Ama karşıdan gelenler için ekstra mesafe olacak tabii; sanıyorum Taksim'den hesaplanıyor mesafe. Esenyurt - Avcılar tarafı ekstra oluyor biraz. :D

Bu iş de sana yarar Cihan; Düzce burnunun dibi. O yüzden böyle bir plan yapılırsa ben senin İstanbul grubuyla İstanbul'da buluşup ordan Düzce'ye gelmeni önericem.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    İşte o ortalar meselesi çok sıkıntılı aslında. Günübirlik plan yapmaya kalktığında kimseye 200km'den fazla yol yaptırmamak lazım. 200 de dönüş, 400 km yapar ve bence bu bizim motorlarla bir günde acı çekmeden yapabileceğin azami mesafedir. :mrgreen:

Ankara - İstanbul orta noktası Düzce gibi. Ankara'ya 240, İstanbul'a 220 km. Ama karşıdan gelenler için ekstra mesafe olacak tabii; sanıyorum Taksim'den hesaplanıyor mesafe. Esenyurt - Avcılar tarafı ekstra oluyor biraz. :D

Bu iş de sana yarar Cihan; Düzce burnunun dibi. O yüzden böyle bir plan yapılırsa ben senin İstanbul grubuyla İstanbul'da buluşup ordan Düzce'ye gelmeni önericem.
    ehuehue neyse o konu tartışılır

Ama şu da var.. Onca yol günübirlik niye gelinsin ki, ben size güzel mi güzel bir yer bulurum, çadırlı kalmalı malmalı yaparız Biz burda burnumuzun dibine bile gidip iki gün kamp atıyoruz. altı üstü 10 km 20 km mesafede dünyalar güzeli doğa ile iç içe yerler var
    "CaRPe DieM"

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

sıktı tabi biraz

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Marlox'dan haber var mı ?

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Sayfa 316 Toplam 7797 Sayfadan BirinciBirinci ... 2162663063143153163173183263664168161316 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 179 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 179 misafir)

Bu Konu için Etiketler