| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Engin nerdesin olm millet seni bekliyo uyudun mu :mrgreen:
"CaRPe DieM"
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)Herkese GÜNAYDINLAR
Arkadaşlar öncelikle merak etmeyin ben iyiyim
dün sağsalim eve geldim ancak sinirimden, baş ve mide ağrımdan bir de hanıma olay anlatmaktan hiç nete giremedim ve uykuda tutmayınca sabah saah sizin merakınızı gidereyim dedim
15.01.2013 sabahı saah saat 5:15 te servise bindim ve denizli yolculuğu başladı
malum kahvaltı ile yapmamıştım
saat 9:30 sularında denizli ye ayak bastım
NUR motor dan Mehmet bey beni karşıladı
sabah gidip kahvaltımı ısmarladı
sonra depoya gidip motoru seçtik
gerekli işlemler başladı
toplamda 7850 tl ye
2012 model spyder + Yan çantalar + sissy bar + Venom marka eldivenler
daha sonra
yükleme için otobüs arayışına girdik ve bulduğumuz otobüs harahet saati 16:00 birde 16:30
OTOBÜS HAKKINDA : sadece mercedes in travego modelli araçları alıyor böyle bir kargoyu travegoların bagaj kapasitesi daha büyük... izmire kadar 150 tl istediler
saat 12:30 da mehmet bey ile öğle yemeğimizi yediğimizde evraklar hazırdı
fakat motor ilk defa çalıştırılacağı için akü şarj işine girişildi
o anda ön jantının Dayttona jantı olduğunu fark ettim aslında çok güzel duruyordu öyle ama daha sonra sorun yaşamamak için oradan başka ir motorla değiştirttim
motorum tam anlamı ile hazır olduğunda saat 15:45 ti ve mehmet bey ile biz arabaya bindik orada çalışan deneyimli motorsikletçi Özkan isimli arkadaşta motora bindi
zaten motorsikletçi ile garaj arası yaklaşık 3-4 km birşey
o önden motorla biz arkadan arabayla giderken
polis çevirmesi varmış çektiler motoru sağa
işte olay burada başladı
motorun plakası yok dediler
motor yeni dedik
ehliyet istediler
özkan ehliyeti gösterdi
motorun plakası yok diye tutturdular motoru bağlıcaz diye
çıldırdım o anda
ne yapacaktık dedim
motora geçici plaka dedi ben hepten sinir oldum motora geçici plakamı olur dedim
MOTORDA GERÇEKTENDE GEÇİCİ PLAKA OLMAZ
neyse adam birilerini aradı geçici plaka olmaz dendi ordada
adama dedim abi bak enim otobüsüm kalkıyor yetiştirelim falan dedim yok dedi en bağlıcam bunu dedi ya dedim niye dedim
plaka yok diye diyor
arkadaşaım dedim plaka yok çünkü motor sıfır bak faturaları burada diyorum yok diyor
neymiş efendim nakliye ile taşınacakmış
o anda mehmet bey lafa gidi
ya bak dedi memura
bu adam benim müşterim sen benim müşterimi mağduur etme ben sana depodan aynı motordan getireyim onu kapat sen enim müşterim gitsin yoluna dedi
olmaz dedi polis kamera var dedi
hani allah bana o anda öyle ir saır vermişki inanın şu anda anlıyorum
ya dedim plaka olmayan motorda kamera baksa ne olur dedim
şashe numarası var dedi
ulan dedim şashe numarasını kamera nasıl görecek dedim
o anda yapacağınız işe diye polisin yanında duran tabelaya yumruk attım parmaklardan biri patladı :D
ama oraya vurmasam polise vuracaktım inanın
uzun lafın kısası gerçi bu kadar yazdıktan sonra kısaltmaya ne hacet :D
motoru aldım
herşeyi hazır bütün evrakları
ama motor denizlide kaldı
trafik otoparkında güvenli bir yerde
adamlara dedim aman dedim abi dedim gözünüz gibi bakın dedim
zaten otopark görevlileri mehmet beyi tanıyor motoru düzgün bir yere çektiler
bugün işten izin alıp gidip plaka işlemlerini ayarlıcam bugün bütün işlemleri bitirip yarın tekrar denizliye gidip alcaz motoru
ama var ya ben bu Ülkeye bayılıyorum
insanları 3e ayrılıyor
ya işlerini tam yapıyorlar
ya işlerini hiç yapmıyorlar
yada arada kalıp mağdur oluyorlar
bu memur işini tam yaptımı yapmadımı bilinmez istese eğer çok şey yapabilirdi o ayrı ama işin içinde fazlası ile anonim çocukluğu vardı...
sonra sinir oluyorlar devletin polisi şöyle öyle diye
ulen ben hastanede tanıdığım tanımadığım bütün polis memurlarının işlerini görüyorum adam bizim motoru kitlerken
-benim bu denizlide 6 tane arkadaşımı içeriye attılar sadece anonsta gelirken leblebi geetir dediği için
dedi
şimdi allah aşkına ne alaka mağdur olan senmisin ...............................................
yoksa işin gücün yok canın sıkıldıda benim motoru mu buldun .......................................
artık bu yazıyı okuyanlar o noktalara gerekli doldurmayı yapar
ben olayı size anlattım sizin vicdanınıza bıraktım benim o noktalara koyacağım sıfat belli
tabi siz isterseniz MUMUR EY sıfatını koyarsınız
ama sayın emniyet mensupları
siz merak etmeyin
bundan sonra
hastanemize buyrun gelin
vercem leblebiyi ben size.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................
.................................................. .................................................. ....
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Günaydınlar,
Engin geçmiş olsun. Burası Türkiye olmayacak bişey yok bu ülkede.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydın millet..
Ah be Enginim bu ne bahtsızlık... [smilie=greencolorz: O polise zaten içimde kabaran bişeyler var. Bu ülkeyi böyle olaylar oldukça daha çok sevmiyorum.. Benim de insanların bu denli densizlikleri ile karşılaştıkça tepem atıyor, basıp gitmek istiyorum bu ülkeden. Sonra sakinleştiriyorum kendimi... Bi cesaret; kendimi biraz cesaretlendirsem temelli yurt dışındayım. İnsana saygı var en azından. insana insan gibi yaklaşılıyor şu canını yediğim ülkenin dışında kalan ülkelerde...
Neyse hayırlısı olsun hakkında kardeşim. Umarım işlerini kolay bir şekilde halledip bu sıkıntıyı atlatırsın... O polis'i de gördüğünde bir çift lafı esirgeme.. en azından o son lafını söyle bence, "hastanemize buyrun gelin, vercem leblebiyi ben size"
"CaRPe DieM"
Şu anda 509 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 509 misafir)