Selam. Yeni başlık açmayayım dedin bunun için şimdi. RR logosunu bulamıyorum ben. Telefona arka plan yapmalık üzerinde sadece Türkiye yazan logo var mı elinizde beyler ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK :(
İZMİR
AB Rh (+)Selam. Yeni başlık açmayayım dedin bunun için şimdi. RR logosunu bulamıyorum ben. Telefona arka plan yapmalık üzerinde sadece Türkiye yazan logo var mı elinizde beyler ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ruhunun özgür olduğunu unutma
Gv250
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaş yağmurlu havalarda iş olmasa evde yatıp dinlensek mesela uyusak olmazmı yada çalışmak benim denehamda yok habir uykum geliyor tevenin karşı sına gecip çizgifilm acıp uyumak istiyom benya sanki çalışıp dünyayı ben kurtarcam cok sıkıcı bu iş olayını kim cıkarmış derdi neymiş cıkaranın anlamıyom yatmayı sehmiyo sanırım herif gitmiş çalışmayı bulmuş ne adamlar varya:(

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
HONDA CBF 600 ABS
İstanbul-Esenyurt(Avrupa)
0 Rh (+)Yollar ne zaman biter ?
Artcımız olan azrail ,rahatsız olup yeterbe dediği zaman mı ?
:?
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Burası çok esiyo çoook![]()
![]()
Gv250
İstanbul
0 Rh (+)Hiç sorma ya hayat ne fena bende 9.- 9.30 gibi kalkıyorum 10 gibi kahvaltı tv haberler falan 10.30 gibi bir fincan çay fonda muzik cama vuran yağmur taneleri eşliğinde forum mesaisi falan işte![]()
![]()
Abi ya senin işinde zor gözler görmüyor kulaklar tamda duymuyodur eminim bu mesajıda gözlük takıp okursun şenşimdi e dinlediyin müzik falan tambir yaşlılık senduromu sen yakında camiyede gitmeye başlarsın oy cok zorya valla tura gitcemiz Zaman falan artık mola yerlerimiz cami önü olur heralde sen namazkılar gelirsin Bi koşu ama koşma sen şimdi dizler de ağrır senin abi çayda içme sen ıhlamur falan kaynattır limonlu o iyi gelir sana arada yürüyüşte yap ayakların açılsın he bide havuç ye gözlere iyi gelir aa bak şimdi üzüldüm bukadar uzun yaZdıma sen şimdi yakın gözlüyünü cıkar Bi saat bunu okumaya calışırsın abi istersen arkadaşlarla arada gelip sana kitap falan okuyalım sevaba gireriz sayende senin okuman zor olur şimdi biz okur sen dinlersin![]()
Dragstar 250
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Dragstar 250
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Şu anda 32 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 32 misafir)