aynen kanka yaaa içered 1 cm boyunda kök bırakmış şerrrrrrefsiz
şiddetle kınıcam ben onu da şu dişim bi iyileşsin ondan sonra....
bu arada...
alp hoca yok ortalarda nerede bu adam yahu...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar, az kaldı BMW R-1150 GS model bir küheylanım oluyordu ama maalesef kısmet olmadı :( 2. kez direkten dönüyorum ve gerçekten çok üzüldüm :(
Hafta sonu gittim el sıkıştım, çok güzel, temiz bakılmış mükemmel bir makinaydı. Tamda istediğim bir renkti. Muaynesi yoktu motorun. Hafta içi yapıp, temiz kağıdı alıp devir işlemini gerçekleştirecektik. Fiyatta anlaştık, muayneye karşıdan geleceği için havanın düzelmesini bekleyecekti.
Derken Pazar günü hayalleri kurmaya başladım. Altın düşük falan ama hiç gözümde değil, borç harç bitirecektim bu işi. Dün akşam gün belirlemek için aradım müsait değildi, saat geç olduğu içinde dönmedi sanırım. Bu sabahta aradığımda motoru başkasına sattığını söyledi.
Kapora istemediği için bende teklif etmemiştim. Oda kapora vermediğim için benim kesin karar verdiğimi anlayamamış. Öyle dedi en azındanKusura bakma hakkını helal et dedi. Bende helal olsun ama yaptığın hiç hoş değil demekle kaldım
![]()
![]()
250 TL fazlasına başkasına gitti güzeller güzeli :(
Her işte bir hayır vardır tabi ki ama v-strom' u kaçırmıştım daha önce para olayından dolayı. Bu seferde bu 2. olunca, çok üzdü gerçekten. İnş. başınıza böyle bir olay gelmez, hayal kırıklığı çok kötü bir şey. Yazın yapacağım Karadeniz turunda dalacağım virajlara kadar hayal kurmayı ilerletmiştim :( Neyse kısmet değilmiş.
Ben işlemleri bitirip size sürpriz yapmayı düşünürken başıma bu olaylar geldi.
Üzüntüm bir nebze olsun hafiflesin diye paylaşmak istedim. İllaki vardır her işte bir hayır.
V strom
istanbul
0 Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emre senin canın sağ olsun illaki senin kısmetinde bir yerde seni bekliyordur hayırlısı olsun :(
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)İnşallah abi hayırlısı olur biran önce. 2003 Model 81.000' de 17.250 TL' ye anlaştık. Çantaları falan her şeyi vardı ama daha da önemlisi tertemizdi, görsen için gider. Bu motorun 2003 modelleri en sorunsuz makinelermiş. 500.000 km. yapıyorlarmış, hiç arıza yapmadan yaa çok güzeldi anlat anlat bitmezDayımda da aynısı var, ordan kanıma girdi zaten. 17.500' e başkasına gitti. Kısmet işte, 2. kaçırdığım motor olunca ağır oldu biraz :|
İnşallah Celil Abi yaa, bir şekilde ulaşırım inşallah :|
V strom
istanbul
0 Rh (+)gs mi, gs adventure mi
gs ise çok ta uygun değilmiş abi
bmw nin yedek parça ve en kötü tamirci fiyatlarını söylmeme gerek yok sanırım lastikçiye gitsen hava basmaya 20 kağıt ister o motorlar yeminele:D
o segmentte varadero al üst model hem fiyattı ölmez hemde aynı tamin duygusunu sağlar.
ayrıca parçasıda uyguna bulunut ve her türlü aksesuara yaktın kasası var.
çanta dediğin olay kralını 500 tlye bulursun çıkmada dert etme
eğerki yakışını çok sorun etmiyorsan en az 1000 cc abi
şimdi şimdi 650 cc aldığıma pişman oluyorum ,neden 1000 cc DL almadım
nasıl bi gözüm korktuysa artık .
sana diyecektim su imama arkadaşım motoruna bak istersen birde:D
Konu ağfndrdm tarafından (30.Ocak.2013 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)geldimmmmm![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)engin geçmiş olsun..cihanın kahkahalarını duydum.noluyo diye foruma bi girdim...aaaa enginin meslekdaşımı saygıyla andığını ve hali hazırda anmaya devam edeceğini gördüm..herkeşlere selam dostlar![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)ya aslında bizim meslek tam bir komplikasyon mesleği..ben ileri cerrahi yapıyorum bir pratisyen olarak..ama buraya gelene kadar binlerce operasyona yardımcı olarak katıldım..kendini geliştirip tekniği iyi kavramak,risk alabilmek,riski iyi yönetmek ve biraz da şanslı olmak gerek..ancak çekim komplikasyonunun ilk maddesi olan dişi kırmak olayını hastaya izah etmelisiniz..dişi çektim diye göndermek büyük hata ve saygısızlıktır...ki kök operasyonu aslında çok kolay operasyonlardandır
Şu anda 203 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 203 misafir)