| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)paşam bugün benim iş yerindeki pc formattaydı hep cihan senin yüzünden virüs gibi girdin cihaza format la anca temizlendi
birde ben yokken herşeyi ben yapmış gibi görünmem hoşuma gitti
hep böyle olun manavgat festivaline gidelim tabiki hep beraber oradayız ok....
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)AdamımsınValla şu an durum manavgat gibi görünüyo.. Ama daha çok var tabi.. Teee 4 ay sonra kim öle kim sağ..
Bu arada pc'ni sahil kenarına götür bi deniz havası alsın iyi gelir. benim virüslerime bu şekilde çözüm öneriyorlar..
-------------------------------
Yahu cevap yazarken bile arkamdan konuşuluyo dedikodum yapılıyo ne kadar sevilmiyomuşum ben böyle.. Toryum kadar taş düşsün kafana Atilla abi.. Engin senin de Fazer kadar taş düşsün he mi..
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Festival başlığını kirletmemek adına buradan devam ediyorum.. olm 2-3 tane festival yazmakla olmaz. nerede o listenin Bursası Yalovası İstanbulu Eskişehir 2'si Sakaryası.. Ne anladım ben motorculuk ruhundan![]()
"CaRPe DieM"
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)valla Atilla şanslı çünkü başına talih kuşu atıyosun aslında..ileride nükleer santrallarda uranyum yerine kullanılacak bir şey atıyosun..zengin oldu demektir..kafaya bişey olursa buyursun gelsin gerekeni yaparız...ancaaaaak Engin için durum vahim..fz6 düşmanımın başına..9 eylülde kurtaramaz herhal..zira yapılacak pek bişey yok![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydınlaaaar Celil abinin gününden herkese hayırlı günler hayırlıs cumalar
Hafta bitti şaka maka beee
Bu arada bu akşam istanbula geliyorum. :? Ama gelip döncem, o yüzden çaktırmayım dedim :?
"CaRPe DieM"
Şu anda 123 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 122 misafir)