| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
sattım
istanbul
A Rh (-)artçı olarak katılırım bende cihanım. yada gelemem ama kalbim hep sizinle :(
Biliyorsun bu yılki hedeflerim büyük o yüzden maddiyat benim için büyük rol oynuyor.
1. motorumu almak
2. kafamdaki 15-16 günlük tatil planımı (daha önce yayınladığım rotam) gerçekleştirmek.
bunun için harıl harıl çalışıyorum.
ajda pekkan ablamızında dediği gibi......... para para para :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)beyler ben eski üyelerdenim..Celilin dediği gibi 3-4 sene evvel forumu izliyordum..o zaman motor almamış arkadaşların bi yere gidip bana bıraktıkları emanetlerle ilgileniyodum..forum;renksiz,donanımsız,ıcq gibi bişey olmuştu..o yüzden hiç yorum yapmıyordum..belki kayıtlarda vardır..diğer sitelerede baktım..bmw ciler biraz ciddiler o kadar..özellikle son 2 senedir bu forum çok değişti..üyeler bilgili,donanımlı,tecrübeli..yeni gelen veya motora yeni başlamış arkadaşlara gecenin bir yarısı da olsa yol gösteriliyor..kavga yok ki bu çok önemli..anlayış ve hoşgörü tüm kardeşlerimin gönlünde mevcut..bu anlayış ve hoşgörünün her yeni üye ve diğer forumlara örnek olmasını diliyorum..
Celile yardımcı olmalı; gerektiğinde fikir vermeli hataya düştüğünde uyarmalısınız..çünkü marka farketmeksizin takım olduğumuz unutulmamalı..sevgiyle..![]()
yok
istanbul Avrupa
A Rh (-)arkadaşlar bizim spyder lara yakışacak başka bir tip direksiyon var mıdır acaba? netten biraz baktım ama değiştiren olmamış sanırım hiç...acaba yakışacak bir tip yok mudur ki?
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Günaydın dostlar.:mrgreen:
Ben canım evladımın yanına gidiyorum. İçim sızlayarak biraz daha parçalayacağım kendisini.Akşama görüşürüz.
Siz uyuyun dinlenin bakalım.![]()
Şu anda 28 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 28 misafir)