cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Emrehan arkadaşımız (Tanis) akşam adamı aradı ve kaskı satın almak istediğini söyledi. Adam da hala satılık olduğunu söyledi. (Bu sırada adam benden parayı almıştı bile.) :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
theonlygun Nickli Üyeden Alıntı :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Seni gırtlaklarım :mrgreen: sırıtırken dişlerinden birini avcuna indiririm. :mrgreen: pis pis sırıtmaz mı bi de :mrgreen:
"CaRPe DieM"
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Seni gırtlaklarım :mrgreen: sırıtırken dişlerinden birini avcuna indiririm. :mrgreen: pis pis sırıtmaz mı bi de :mrgreen: Aboww seni h.ç böyle görmemiştim kuzi...
theonlygun Nickli Üyeden Alıntı :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Seni gırtlaklarım :mrgreen: sırıtırken dişlerinden birini avcuna indiririm. :mrgreen: pis pis sırıtmaz mı bi de :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı :mrgreen::mrgreen: Sen kimden yanasın arkadaşım söylesene onu bi (Kuzi burada içimdeki yaratık ortaya çıkıyo benim. )
av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı :mrgreen::mrgreen: Olum iki tane adamin dibi var,nasi taraf tutuyum, ilk iki isaret de senin yaninda son iki isaretde Erkann yaninda
Amanin ben korktum....
av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Olum iki tane adamin dibi var,nasi taraf tutuyum, ilk iki isaret de senin yaninda son iki isaretde Erkann yaninda Adama bak yanar döner çıktı yaa
cihan içindeki yaratığı adama kargo yap gönder :D
BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN HER YERE GİDİLİR !!!
marlox Nickli Üyeden Alıntı cihan içindeki yaratığı adama kargo yap gönder :D Bu yazdığına ben güzel bi cevap verirdim de. Özetliyim. Kendimi kargolatırdım adamın adresini bilsem sanırım kargoyu açtığı gibi......... Hanii kuşlaaar ağaaçlaaar...
Şu anda 552 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 552 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları