Herkese günaydın.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)
Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Günaydın RR...
Mehmet A.
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-
Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Sevgili Arkadaşlar;
Youtube Resmi Kanalımıza 6 (altı) duyarlı arkadaşımız abone olmuştur. Sayı 343 ten 349 a çıkmıştır. Ben her gün , her fırsatta hatırlatmaya devam ediyor olacağım. Çoğumuz günde en az bir saatimizi sosyal medya hesaplarımızda geçiriyoruz. Fotoğraflar paylaşıp beğenilerde bulunuyoruz. Eşlerimize, sevgililerimize ,arkadaşlarımıza onlarca mesaj, fotoğraf gönderiyoruz. Çünkü kendimizi ve onları seviyor kısacası değer veriyoruz. Ben tüm arkadaşlarımızın bu aileyi de sevdiğine inanıyorum. Abone sayımız artsa ,videolarımız paylaşılsa ve izlenme sayıları yükselse, forumumuza ait server masrafının minik bir bölümü dahi youtube tan kazanılsa kötü mü olur? Tüm saydıklarıma vakit ayırabilirken RR Ailesinin bir üyesi olarak ''abone olmaya vakit bulamadım,unuttum'' demek biraz acziyet değil midir? Lütfen bağlı olduğumuz bu aileye değer verdiğimizi bir nebze de olsa abone olarak gösterelimKuru kuru sevmek olmaz
![]()
acryvz (14.Şubat.2018), Bypale (14.Şubat.2018), CELİL (14.Şubat.2018), downoflight (14.Şubat.2018), Eray Gürman (14.Şubat.2018), FouL (14.Şubat.2018), Ömer (14.Şubat.2018), spue (14.Şubat.2018) Bunu beğendi.
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)
Shadow VT 750 C
İstanbul - Çağlayan (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)