Airbrush kaça malolur bayi 1500TL fark istedi dışarda daha ucuza yapılırmı yardım bekliyorum[smilie=greencolorz:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Airbrush kaça malolur bayi 1500TL fark istedi dışarda daha ucuza yapılırmı yardım bekliyorum[smilie=greencolorz:
sattım
istanbul
A Rh (-)Engin Benden sana bir kaç tavsiye
1- fren ve debriyajdaki püskülleri çıkart yoksa başına iş açarsın(zira rüzgarlı havalarda bir tarafa sarabilir):lol:
2-resimleri yüklerken biraz ufaltırsan iyi olur, maazallah bilgisayarı kasanlar var :mrgreen:
3- sis farları biraz sırıtmış.
Biraz olumsuz düşünceler ama dikkate almakta fayda var.
Ha birde İYİ MOTORCU KÖTÜ MOTORCU YOKTUR!!! ŞANSLI MOTORCU ŞANSSIZ MOTORCU VARDIR... demişsinya ben katılmıyorum
İyi motorcu kötü motorcu vardır
İyi motorcu; Kendisini Ailesini ve karşısındaki insanları düşünürek yola çıkar
Kötü motorcu; Sadece hava atmak için yola çıkar, Başka bir amacı yoktur.
ŞANSLI MOTORCU ŞANSSIZ MOTORCU VARDIR. Buna yüzde yüz katılırım![]()
GV 250
istanbul
A Rh (+)bencede erkana kulak ver püskülleri elciklere tak. yoksa felaketle sonuçlanabilecek olaylar gelir başına.
GV 250
istanbul
A Rh (+)Senind denediklerin sadece aklına gelecek kadar olanlar. kazalar hiç akla gelmeyecek sebeplerden olduğu için gerçekleşir. Yinede sen bilirsin. Ama motor kullanıyorsan öncelikle kendini değil etrafındakileri düşünmelisin.
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)airbrush işi hiçte kolay değil istanbulda TT motor un atölyesinde bu iş hakkı ile yapılıyor internette ilanlarını ve çalışmalarını görmüştüm tabi sanayide yapan ustalarda yok değil... ama bence olmasada olur çünkü çok büüyük bir maliyet o maliyet ile motorun modeli yükseltilse bence daha mantıklı olur....
V strom
istanbul
0 Rh (+)
V strom
istanbul
0 Rh (+)Gelelin Enginin yaptılarına
Kardeşim uydu görğntüsümü paylaşıyorsun bu ne iki saattir açmıyor.bakamadım hepsine
olumlu eleştirilerim
motorun çok temiz bravo
tekli koltuk yakışmış.
frene püskülleri bende daytonada kullandım hiç sorun yaşamadım,ama boyları uzundu kısalltmıştım
nikelajli şerit bantlar olmuş depoyada yapabilirsin ama ön çamurktaki çok klasik göstermiş
arka sinyallrin orijinalinean iyi
olumsuzlar.
en başta neden egzosları matkapla deldin bre yazık gunah ,öyle yapacajina ,susturucuyu kesseydin hiç değişse kaynakla gere takabilirdin muayne sırasında
aynalar ,ve deri puskul olmamış ikisinden birinden vazgeç (nedir istediğin klasik görünümmü agresif spor görünümmü yada her bulduğunu takan görünümmü?)
plakayı ordan kesip,sağ arka sinyalin üstüne küçük plaka yaptırabilirsin.
ben olsuö olası spyder lara sosis çantayı yakıştırmadım
bu
yada bu
çok sexi gösterir
son olarak sislerinin şeklini ve yerini beğenmedim
farla aynı hizada yada aşşağısında olsa güzel görüründü
şunlar
![]()
Şu anda 95 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 95 misafir)