Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 59 Toplam 7680 Sayfadan BirinciBirinci ... 9495758596061691091595591059 ... SonuncuSonuncu
Toplam 76795 adet sonuctan sayfa basi 581 ile 590 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

boxerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürbüz görkem
    Yönetici
     yok
     istanbul Avrupa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Burakçalık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihan hayırlı olsun kardeş şehir İzmit'e satmışsın en azından motoru çok uzak değil Gürbüz'e de hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeldin.Ben Kocaeli üniversitesinde okuyorum bi yardım lazım olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım iyi günlerde kullan
    Eyw. Saol. Ben de kent konut 2 de kaliyorum. Buyur gel çay çorba sınırsız :D

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    49,513
    Beğenilmiş
    6,656
    Günaydınlarrrr

cihan sana ektra günaydın sesin çıksın artık

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydınlarrrr

cihan sana ektra günaydın sesin çıksın artık
    Sen yazmadan ben yazmaya başlamıştım bi kerem..

Hayırlı cumalar millet...

Ben bi rövaşataya yattım. (Millet istihareye yatar biz rövaşataya ) Madem uçtum, madem kuvvetliyim (Alış olarak ), dedim iyice genişleyim de, Fazer'ın en üst kasasını alayım...

FZ6 Fazer S2 ABS düşünüyorum. Ki madem düşünüyorum o halde varım diyor ve madem alacağım, esneme hareketlerine başlıyorum

Önümüzdeki ay sonuna doğru bu motoru düşünüyorum kısmetse.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8186535/detay/

Türkiye'de 10 adet mevcut olan bu arkadaşımızın yalnızca biri satılık. O da Yamaha bayii'nde zaten..

Esnemelerle bu kadar genişleyebilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim. Esneme teknikleri: Episode 1 :mrgreen:

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    49,513
    Beğenilmiş
    6,656
    hadi hayırlısı çok güçlü bir makina ve tehlikeli bunu alırsan ben evden toplantı yerine gelinceye kadar sen istanbula gelirsin bu yüzdendirki haftasonu toplantılarına istanbula gelirsin artık ve masrafın çok olur bak demedi deme :mrgreen:

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    hadi hayırlısı çok güçlü bir makina ve tehlikeli bunu alırsan ben evden toplantı yerine gelinceye kadar sen istanbula gelirsin bu yüzdendirki haftasonu toplantılarına istanbula gelirsin artık ve masrafın çok olur bak demedi deme :mrgreen:
    Ben de öyle düşünüyorum. ama bir şeye dikkat etmem gerek. "Yalnız kalmamam lazım!" Ya ben yanımda bir kişi olsun veya grup olsun. usul uslu aheste gidiyorum. Ama yalnızsam O motor benim altımda yaratığa dönüşür. Bi de söylediğin gibi, çok tehlikeli bir makine. Racing'ler bir yana fazer bir yana.. 2. viteste 150 gören bir makine. 3. viteste kafa kaldıran bir makine. Zaten o yüzdendir ki normal kasasından abs kasasına transit geçiş yaptım düşünmekte.. :? Baba biri beni durdursun ya da yalnız bırakmasın

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    49,513
    Beğenilmiş
    6,656
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de öyle düşünüyorum. ama bir şeye dikkat etmem gerek. "Yalnız kalmamam lazım!" Ya ben yanımda bir kişi olsun veya grup olsun. usul uslu aheste gidiyorum. Ama yalnızsam O motor benim altımda yaratığa dönüşür. Bi de söylediğin gibi, çok tehlikeli bir makine. Racing'ler bir yana fazer bir yana.. 2. viteste 150 gören bir makine. 3. viteste kafa kaldıran bir makine. Zaten o yüzdendir ki normal kasasından abs kasasına transit geçiş yaptım düşünmekte.. :? Baba biri beni durdursun ya da yalnız bırakmasın
    DUUUUR cihan yapma daha gençsin o makina seni haaam yapar :mrgreen:

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    DUUUUR cihan yapma daha gençsin o makina seni haaam yapar :mrgreen:
    geç dalganı geç. istanbula gelirken 270'i görmeden gelmem diyorum, rahat durmam tek başıma diyorum. Ama ben oraya geleceğim zaman biriniz gelip beni alırsa başka tabi

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    49,513
    Beğenilmiş
    6,656
    geç dalganı geç. istanbula gelirken 270'i görmeden gelmem diyorum, rahat durmam tek başıma diyorum. Ama ben oraya geleceğim zaman biriniz gelip beni alırsa başka tabi
    biz gelmek istesekte sen istemezsin yanında kaplumbağ gibi gidip senide durduran birini istemezsin

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    biz gelmek istesekte sen istemezsin yanında kaplumbağ gibi gidip senide durduran birini istemezsin
    Bak yaa, ben bu makineyi hızlı gitmek için almıyorum yav yüce insan.. uzun yol yapmak için alıyorum..

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sen yazmadan ben yazmaya başlamıştım bi kerem..

Hayırlı cumalar millet...

Ben bi rövaşataya yattım. (Millet istihareye yatar biz rövaşataya ) Madem uçtum, madem kuvvetliyim (Alış olarak ), dedim iyice genişleyim de, Fazer'ın en üst kasasını alayım...

FZ6 Fazer S2 ABS düşünüyorum. Ki madem düşünüyorum o halde varım diyor ve madem alacağım, esneme hareketlerine başlıyorum

Önümüzdeki ay sonuna doğru bu motoru düşünüyorum kısmetse.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8186535/detay/

Türkiye'de 10 adet mevcut olan bu arkadaşımızın yalnızca biri satılık. O da Yamaha bayii'nde zaten..

Esnemelerle bu kadar genişleyebilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim. Esneme teknikleri: Episode 1 :mrgreen:
    Öncelikle hayırlı Cumalar. Sonralıkla yaa Cihan o makineyi ben gördüm ilk, ben düşünüyorum geceleri rüyama giriyor yaa Namuzsuzlar resimlerinide çok güzel çekmişler, insanın içi gidiyor baktıkça :mrgreen:

Hakkımızda hayırlısı olsun kardeşim, inş. biran önce ikimizde bu işten alnımızın akıyla çıkarız. Ben yanına gelirim problem değilde, bende o kadar akıllı biri değilim

Sayfa 59 Toplam 7680 Sayfadan BirinciBirinci ... 9495758596061691091595591059 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 21 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 21 misafir)

Bu Konu için Etiketler