| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlarrrr
cihan sana ektra günaydın sesin çıksın artık![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Sen yazmadan ben yazmaya başlamıştım bi kerem..
Hayırlı cumalar millet...
Ben bi rövaşataya yattım. (Millet istihareye yatar biz rövaşataya) Madem uçtum, madem kuvvetliyim (Alış olarak
), dedim iyice genişleyim de, Fazer'ın en üst kasasını alayım...
FZ6 Fazer S2 ABS düşünüyorum. Ki madem düşünüyorum o halde varım diyor ve madem alacağım, esneme hareketlerine başlıyorum
Önümüzdeki ay sonuna doğru bu motoru düşünüyorum kısmetse.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8186535/detay/
Türkiye'de 10 adet mevcut olan bu arkadaşımızın yalnızca biri satılık. O da Yamaha bayii'nde zaten..
Esnemelerle bu kadar genişleyebilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim. Esneme teknikleri: Episode 1 :mrgreen:

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)hadi hayırlısı çok güçlü bir makina ve tehlikeli bunu alırsan ben evden toplantı yerine gelinceye kadar sen istanbula gelirsin bu yüzdendirki haftasonu toplantılarına istanbula gelirsin artık ve masrafın çok olur bak demedi deme :mrgreen:![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ben de öyle düşünüyorum. ama bir şeye dikkat etmem gerek. "Yalnız kalmamam lazım!" Ya ben yanımda bir kişi olsun veya grup olsun. usul uslu aheste gidiyorum. Ama yalnızsamO motor benim altımda yaratığa dönüşür. Bi de söylediğin gibi, çok tehlikeli bir makine. Racing'ler bir yana fazer bir yana.. 2. viteste 150 gören bir makine. 3. viteste kafa kaldıran bir makine. Zaten o yüzdendir ki normal kasasından abs kasasına transit geçiş yaptım düşünmekte.. :? Baba biri beni durdursun ya da yalnız bırakmasın
![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Öncelikle hayırlı Cumalar. Sonralıkla yaa Cihan o makineyi ben gördüm ilk, ben düşünüyorum geceleri rüyama giriyor yaaNamuzsuzlar resimlerinide çok güzel çekmişler, insanın içi gidiyor baktıkça :mrgreen:
Hakkımızda hayırlısı olsun kardeşim, inş. biran önce ikimizde bu işten alnımızın akıyla çıkarız. Ben yanına gelirim problem değilde, bende o kadar akıllı biri değilim![]()
Şu anda 21 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 21 misafir)