GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Erkan cemaat bahar yorgunluğnda galiba
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)S.a abilerim :D
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)A.s
slm
nbr?
![]()
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)iyilik Anıl'cım![]()
sattım
istanbul
A Rh (-)Bugun bayrampaşa ve gaziosmanpaşada işlerim vardı ve dönerken bir motor tamircisinin önünde 2 adet regal raptor duruyordu dikkatimi çekti ve hemen sağa çekip tamirciyle konuştum. İsmi mustafa' ymış ve 12 yıl emre motorda çalışmış (bilenler tanırmış :mrgreenRegal raptoru türkiye ilk getiren gruptanmış. spyder dan custom yapmaya çalışmış ama olmamış motor arıza yapmış :mrgreen:
geleceğim nokta şu bu marka yani REGALRAPTOR artık o kadar beynimize işlemişki yolda bir raptor görsek durup; acaba bu kim, dur lan bekliyeyim kimmiş bu, acaba bizim forumdanmı. diyesi geliyor insanın
Bu arada Celil Abi Mustafa nın sana çok çok selamları var, senin içinde ilginç şeyler söyledi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Yok abi olmamış bu ama Celil Abi hakkındakileri paylaş merak ettim :mrgreen:
sattım
istanbul
A Rh (-)Arkadaşlar Bu arda Birkaç gündür yazacam yazacam bir türlü yazamadım;
Av. Cevdet arkadaşımızın Herkeslere Bol Bol selamı var, hepimizi çok özlemiş ama derslere ağırlık verdiğinden foruma giremiyor. kendisine başarılar diliyor ve selam yükünüde sırtımdan attığım için derin bir ohhhhhh çekiyorum:mrgreen::mrgreen:
![]()
Şu anda 488 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 488 misafir)