| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Emrehan doğru söylüyor galiba, ne yapacan abicim oralarda boşver Sakarya mis
Şaka bir yana yola çıkmadan öyle huzursuzluk olur, sonuç itibari ile kalacağın yerler net değil, yol planı net değil. Anladığım kadarıyla sende benim gibisin, yola çıkmadan fazla araştırma ve dolayısıyla plan yapamıyorsun. Ama sabah Adapazarı' ndan ayrılınca olay bitmiş oluyor, merak etme![]()
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Lastik tamir seti de eksik olsun.Dublex lastik kullanıyorsun herhangi birşey çivi cam vs girse hemen güm diye inmez,en yakın lastikçiye kadar idare eder.Büyük delik açıldığında zaten lastik temir seti de seni kurtarmaz.Artık yollar eskisi gibi değil (50- 100 km de bir lastikçi olurdu)her adım başı lastikçi ve benzinci var.
Minder içinse toto biraz performans gösterecek ama (sıkı kalır fenamı?:mrgreen: :mrgreen: )
en azından arka amortisörü bir tık yumuşatırsan fazla yorgunluk hissetmezsin![]()
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)
bizim işyerindede yarım gün arife günü. sırt çantamın alabildiği kadar eşyayı alıp bide fotoğraf makinemi yanıma alıp çıkıcam bende yola. işyerinden çıkıp direk yola koyulcam. bende iğneada tarafına gitmeyi düşünüyorum, daha nasıl gideceğimi nerde kalacağımı bile bilmiyorum. aynı stres bendede var : )
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Virabismillah desek olma mı
(Bu arada nerede bu yüce kırmızı)
"CaRPe DieM"
Şu anda 31 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 31 misafir)