CELİL Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun başarılar ve foruma devamsızlıktan yakında kaydını silicem bak Mc elin oglu acimiyor calistiriyor valla,yakinda emekli olup yerlesicem yanina Sakaryali ustume oynama ustume
av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mc elin oglu acimiyor calistiriyor valla,yakinda emekli olup yerlesicem yanina Sakaryali ustume oynama ustume Ne dedim len, motorun yürüyo mu dedim
"CaRPe DieM"
Tünaydınlar Raptor Riders Ailesi Nasılsınız
Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Tünaydınlar Raptor Riders Ailesi Nasılsınız Sonunda
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Sonunda başımdaki tatlı bela, iş v.s derken unutuyorum olm ha birde motor almadımya ondan :D:mrgreen:
Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı başımdaki tatlı bela, iş v.s derken unutuyorum olm ha birde motor almadımya ondan :D:mrgreen: Burası unutulcak yer mi yaa.. Ben pc'yi açtığımda ilk tıkladığım yer RR oluyo yaa :|
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Burası unutulcak yer mi yaa.. Ben pc'yi açtığımda ilk tıkladığım yer RR oluyo yaa :| Hadi len saamoto olmasın o :mrgreen::mrgreen:
Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Hadi len saamoto olmasın o :mrgreen::mrgreen: Sakamoto çok eskide kaldı olm tarih oldu o :| bizim arkadaşlar arasında oluşturduğumuz bi isimdi, geçti gitti. Pc açıldığında ilk RR açılır bende. Sonra diğer siteler.. Benim bi sorumluluğum var burda, ailemin sorumluluğu, yeşil rengin sorumluluğu
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Sakamoto çok eskide kaldı olm tarih oldu o :| bizim arkadaşlar arasında oluşturduğumuz bi isimdi, geçti gitti. Pc açıldığında ilk RR açılır bende. Sonra diğer siteler.. Benim bi sorumluluğum var burda, ailemin sorumluluğu, yeşil rengin sorumluluğu wayyyyy Gözlerim yaşardı len
Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı wayyyyy Gözlerim yaşardı len İbretlik olsun diye yazdım zaten, belki feyz alırsın diye
Şu anda 30 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 30 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları