| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)günaydınnnnlar olsunbu havada motorsikletiyle işine gidenleri görüyorum bu nasıl bir aşk :D
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Motor koruma demiri var bende. ama yattı mı koruma demiri depo ve grenajları korumuyo. Sadece depo 2250tl zaten. Kafa grenajını da kaça tutturabilirsen. 1000tl civarındaydı sanırım.
Şu sıralar bi proje üzerine çalışıyorum. Motor koruma takozu yapıyorum kendim, tasarımı, boyası ve üretimi bana ait.. Son aşamalardayım. Onu tamamladığımda motor devrildiğinde depo ve grenajın yere temasını engelliyo takoz![]()
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Onlar da var yavru elimin altında saol :mrgreen: Hatta yakında benim dışardan beraber iş yaptığım "iş ortağım" çalıştığı şirkete genel müdür oluyo. O olaydan sonra elimin altında bi şirket dolusu makine ve tezgah olcakyakında motor aksesuarları üretimi işine giricem yani. Bu da ufak bi tüyo olsun aileme
![]()
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Yok o benim diğer arkadaş. O da marka oldu. Ama dediğin gibi daha çok endurolara aksesuar yapıyor. Gidon yükseltme, sis farı, ayaklık genişletme, far koruma gibi parçalar yapıyo. Daha geliştiriyo ürün ağacını..
Ben de onun gibi yapıcam da biraz farklı ürünler yapıcam. Onunla karşı karşıya da gelmeden. Gerçi benim yaptığım şey biraz daha geniş; çünkü biz makine tasarımı da yapıyoruz arkadaşla. Moto aksesuarlar biraz hobi gibi olacak benim için
Sen sondajına bak la :mrgreen:
"CaRPe DieM"
Şu anda 545 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 545 misafir)