Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 928 Toplam 7862 Sayfadan BirinciBirinci ... 428828878918926927928929930938978102814281928 ... SonuncuSonuncu
Toplam 78616 adet sonuctan sayfa basi 9,271 ile 9,280 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin motorlar hadi bir nebze de benim motor karda gitmez yerinde pati çeker durur
    Bizimkilerde gitmez herhalde Cihanım Geçen Vstrom Türkiye' de bir konu vardı gördün mü? Adamlar Ankara' da V-Strom' larla buzda gitmişler düşe kalka, tam inceleyemedim ama içim gitti biraz okuyunca

Bence inanırsak bizde gideriz

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    günaydınnnnlar olsun bu havada motorsikletiyle işine gidenleri görüyorum bu nasıl bir aşk :D

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizimkilerde gitmez herhalde Cihanım Geçen Vstrom Türkiye' de bir konu vardı gördün mü? Adamlar Ankara' da V-Strom' larla buzda gitmişler düşe kalka, tam inceleyemedim ama içim gitti biraz okuyunca

Bence inanırsak bizde gideriz
    Bizler inandık siz de inanın olmasın, gaza gelmeyelim, motor bi yattı mı 3 bin lira diyo masrafı..
    "CaRPe DieM"

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bizler inandık siz de inanın olmasın, gaza gelmeyelim, motor bi yattı mı 3 bin lira diyo masrafı..
    Yaa yatarsa düşük hızlarda yatarız zaten koruma demiride var. 3000 TL masraf olmaz yaa en fazla sinyal kırılır Fazer' da koruma demiri var mı? Ya da takılıyor mu?

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaa yatarsa düşük hızlarda yatarız zaten koruma demiride var. 3000 TL masraf olmaz yaa en fazla sinyal kırılır Fazer' da koruma demiri var mı? Ya da takılıyor mu?
    Motor koruma demiri var bende. ama yattı mı koruma demiri depo ve grenajları korumuyo. Sadece depo 2250tl zaten. Kafa grenajını da kaça tutturabilirsen. 1000tl civarındaydı sanırım.

Şu sıralar bi proje üzerine çalışıyorum. Motor koruma takozu yapıyorum kendim, tasarımı, boyası ve üretimi bana ait.. Son aşamalardayım. Onu tamamladığımda motor devrildiğinde depo ve grenajın yere temasını engelliyo takoz
    "CaRPe DieM"

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Motor koruma demiri var bende. ama yattı mı koruma demiri depo ve grenajları korumuyo. Sadece depo 2250tl zaten. Kafa grenajını da kaça tutturabilirsen. 1000tl civarındaydı sanırım.

Şu sıralar bi proje üzerine çalışıyorum. Motor koruma takozu yapıyorum kendim, tasarımı, boyası ve üretimi bana ait.. Son aşamalardayım. Onu tamamladığımda motor devrildiğinde depo ve grenajın yere temasını engelliyo takoz
    Canım sen çizimini gönder, tornasını frezesini ben hallederim.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canım sen çizimini gönder, tornasını frezesini ben hallederim.
    Onlar da var yavru elimin altında saol :mrgreen: Hatta yakında benim dışardan beraber iş yaptığım "iş ortağım" çalıştığı şirkete genel müdür oluyo. O olaydan sonra elimin altında bi şirket dolusu makine ve tezgah olcak yakında motor aksesuarları üretimi işine giricem yani. Bu da ufak bi tüyo olsun aileme
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,114
    Beğenilmiş
    6,929
    Onlar da var yavru elimin altında saol :mrgreen: Hatta yakında benim dışardan beraber iş yaptığım "iş ortağım" çalıştığı şirkete genel müdür oluyo. O olaydan sonra elimin altında bi şirket dolusu makine ve tezgah olcak yakında motor aksesuarları üretimi işine giricem yani. Bu da ufak bi tüyo olsun aileme
    O işi ben biliyorum sanırım gidon yükselteleri beğendim ama choper de çalışın kardeşim hep endro
    face de sayfasını bende begendim hayırlı olsun

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Bak bu süper habermiş. Sen başla ben senin ürünleri kopyalarım. Çin işi yaparım.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O işi ben biliyorum sanırım gidon yükselteleri beğendim ama choper de çalışın kardeşim hep endro
    face de sayfasını bende begendim hayırlı olsun
    Yok o benim diğer arkadaş. O da marka oldu. Ama dediğin gibi daha çok endurolara aksesuar yapıyor. Gidon yükseltme, sis farı, ayaklık genişletme, far koruma gibi parçalar yapıyo. Daha geliştiriyo ürün ağacını..

Ben de onun gibi yapıcam da biraz farklı ürünler yapıcam. Onunla karşı karşıya da gelmeden. Gerçi benim yaptığım şey biraz daha geniş; çünkü biz makine tasarımı da yapıyoruz arkadaşla. Moto aksesuarlar biraz hobi gibi olacak benim için

Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak bu süper habermiş. Sen başla ben senin ürünleri kopyalarım. Çin işi yaparım.
    Sen sondajına bak la :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

Sayfa 928 Toplam 7862 Sayfadan BirinciBirinci ... 428828878918926927928929930938978102814281928 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 597 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 597 misafir)

Bu Konu için Etiketler