Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 45 Toplam 7895 Sayfadan BirinciBirinci ... 35434445464755951455451045 ... SonuncuSonuncu
Toplam 78947 adet sonuctan sayfa basi 441 ile 450 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GÜNAYDIN RAPTOR RIDERS AİLESİ TEKRAR ARANIZDAYIM :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Cihan yalova fesv. isim listesinde seni görmüyorum gelmiyormusun yoksa
    abi valla çok istiyorum ama belli değil. şöyleki, bu haftasonu eskişehire kaçtım, kursu astık resmen iki gün bu haftasonu da asmam gerekir yalovaya gelirsem. ama şeytan da dürtmüyor değil hani. Cumartesi sabah yalova yapıp, pazar gün ışımadan sakaryaya döner ve en azından cumartesi kursu asıp pazar yine derse girersem belki şeytanla uzlaşmaya varmış olabilirim. ama bilmiyorum kesin değil yani.

Bi de Salih abi geliyo mu ya, onun etkisi baya dürter hani :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,633
    Beğenilmiş
    6,982
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi valla çok istiyorum ama belli değil. şöyleki, bu haftasonu eskişehire kaçtım, kursu astık resmen iki gün bu haftasonu da asmam gerekir yalovaya gelirsem. ama şeytan da dürtmüyor değil hani. Cumartesi sabah yalova yapıp, pazar gün ışımadan sakaryaya döner ve en azından cumartesi kursu asıp pazar yine derse girersem belki şeytanla uzlaşmaya varmış olabilirim. ama bilmiyorum kesin değil yani.

Bi de Salih abi geliyo mu ya, onun etkisi baya dürter hani :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    senin planı tuttum çok uygun bence c.tesi sabah erken gelir pazar sabah erken dönüşe geçer hiç bir şey kaçırmamış olursun
    salih in yine sesi çıkmıyor buda kıvıracak anlamına geliyor :mrgreen:

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    :mrgreen::mrgreen: bana da öyle geliyo... Salih abi bana bi yolluk yap nereyesun ey yüce insan... :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Bu arada aynalarım ve elciklerim geldi. forumdan bir arkadaştan görmüştüm, uyum bilgilerini de o söylemişti ama bazı şeyleri söylemeyi unutmuş :( aynalar neyse sorunsuz takıldı. ve tahmin edileceği üzere normal aynalara göre görüş alanı ve kör noktası daha kötü ama gülü seven dikenine katlanır. asıl sıkıntıysa, elcikler uymadı. 1" diye konuşmuştuk ama elciklerde yalnızca yuva değil oturma dişleri de önemliymiş. o arkadaş nasıl montaj yaptı bilmiyorum ama, bende ustanın 1 günlük çalışması gerekti. elciği 50 tl'ye aldım, işçiliğe 40 tl verdim. tornasıydı pul kaynağıydı tırnak yuvaları açılmasıydı vs.'siydi. ve yine de iyi olmadı. hem gaz kolu kasarak dönüyor hem de geri bırakmıyor. baya sıkıntılı... Bilseydim hiç girişmezdim elcik olayına. neyse oldu artık :|
    "CaRPe DieM"

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,633
    Beğenilmiş
    6,982
    cihan ayna neysede elcik olayı kötü olmuş o şekilde kullanma bence tehlikeli durum oluşabilir geçmiş olsun :(

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    bazen tehliye yaratıyo. alışmayı bekliyorum. eskişehire gittim geldim avuç içim su topladı yav [smilie=greencolorz:
    "CaRPe DieM"

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,633
    Beğenilmiş
    6,982
    bazen tehliye yaratıyo. alışmayı bekliyorum. eskişehire gittim geldim avuç içim su topladı yav [smilie=greencolorz:
    tabi o kadar masraf ve ugraştan sonra alışır diye bekliyorsun işallah alışır

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    herkese güzel bir hafta hayırlı işler diliyorum.. günaydınlar

Özgür, sizi aradı gözlerim Eskişehirde yahu.. Bir iki tane raptor gördüm. bi kırmızı e9 bi siyah e9 bi tane de 350'lik spyder gördüm. Raptor açısından fakir bir festival olsa da şimdiye kadar gördüğüm en iyi festivaldi... :lol:

Cihan bu hafta çok yoğundu yorgunluktan gelemedik. Yalova'ya niyetleniyoruz seni de bekliyoruz

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihan bu hafta çok yoğundu yorgunluktan gelemedik. Yalova'ya niyetleniyoruz seni de bekliyoruz

inşallah. bakalım :|
    "CaRPe DieM"

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    yav, Celil abi ve Salih abi saygılar bizden... Öncelikle size olmak üzere tüm foruma bir konuda fikir danışayım. Kış çıkışı gibi kısmetse motoru değiştirmeyi düşünüyorum. Bir süredir fz6 fazer 2007 takıntım vardı. fakat arkadaşlarım ve biraz da maddiyat kafamı karıştırmaya başladı. arkadaşlarım bana chopper tarzından uzaklaşma chopper sana yakışıyor diyor. Kafam biraz karıştı doğrusu. bunun üzerine bugün gözüme gv650 çarptı. güzel makine. Fiyatı da bir nebze daha düzgün, fazer'a göre...

Siz ne dersiniz, fazer ve gv650 hakkında duyumlarınız ve tecrübeleriniz ne yöndedir. (Konu mu açsaydımki :|)
    "CaRPe DieM"

Sayfa 45 Toplam 7895 Sayfadan BirinciBirinci ... 35434445464755951455451045 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 481 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 481 misafir)

Bu Konu için Etiketler