| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Nazi kaskı mı takacaksın :| nie takıyosun ki, kask takma ???
Ben ilk polis çevirmemde, polisten aldığım ilk soru şuydu (Ki hava oldukça bayıltıcı derecede sıcaktı); "Sen o kaskın içinde terlemiyor musun yaa :?"... Benim cevabım da: "Eee memur bey, el mahkum, canımızı seviyoruz, yapmamız gereken bu..."
Şaşırmıştım, acaba olta mı atıyor yoksa harbiden ciddi mi bu sorusunda diye...
Kapalı kaskta terlersin, başını hareket kabiliyetin çok düşer, nefes alman zorlaşır, görüşün kısıtlanır, kimse senin yüzünü görmeyeceğinden tanınıp karizma yapamazsın.. vs. vs. Ama kask olmamasına, nazi kaskı veya yarım kask olmasına kıyasla başını koruma "Hayatta kalma" şansın çok daha yüksek olur... Velhasıl, kapalı kask takmamaya bahane bulunamaz bence![]()
"CaRPe DieM"
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydın herkese.. 2012'nin son, haftanın ilk gününden herkese güzel bir hafta ve güzel bir yıl diliyorum...
Ne gibi zararı?
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)SENENİN SON GÜNÜNDEN GÜNAYDINLARR RAPTOR RIDERS![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Önü açık olduğundan rüzgarı, gelen böcükleri dumanı yağmuru güneşi yiyosun bi keremotorda kaza yaptığında özellikle-öncelikle çene kısmın zarar görür. Ve açık, yarı açık, nazi, vs. kasklarında bu kısmı koruyan birşey yok.. Çene açılır kaskların da o kadar güvenli etkili kasklar olduğunu da düşünmüyorum aslında...
patron hoşgeldin..
"CaRPe DieM"
Şu anda 147 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 147 misafir)