| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Adam literature Motorum Geldi diye bir cümle kazandırdı arkadas
Korka korka okudum şu geçmiş olsun yazıları.Çok şükür ciddi birşey yok anlasılan,ama cocuk travmadadır ulen aksam sopa yiycez pederbeyden diye,az gelmedi zamanında çoğumuzun başına,Erkanım gitmeseydin elemanın üstüne![]()
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Ya Onu Bunu Bırakın Da Face Te Bişeyler Demişler Yok Akşam Buluşuluyo Falan Ne Ayaktır ? Var Mı Öle Bi Durum ?
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
V strom
istanbul
0 Rh (+)Bu aksam bulusuyormuyuz ??
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Abi ben uyarım biri bişey desin...ama bikaç kişi gelsin öyle çok yekten gitmeyelim be..
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
V strom
istanbul
0 Rh (+)Tamam aksam 7:30 da ibb florya tesislerinde olsun
Ben feysr giremedigim icin ordada paylasirsin gorkem
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)marlox sana bir soru var 10 puanlık uzmanlık sorusu.. otomobil sorusu2003 model seat cordoba. yeni alınır. ankaradan sakaryaya getirilir serviste tüm eksikleri giderilir çıkarılır. Sonra iç dış komple yıkamaya sokulur. bir bakılır motor gaz yemiyor boğuluyor. Bu bu nedirr buu
gaz kelebeği müşiri mi, beyin mi, hava filtresi mi.. nedir bunun karın ağrısı..
"CaRPe DieM"
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)anladığım kadarı ile yıkamaya kadar tıkır tıkır çalışan araç yıkamadan sonra öksürüyor :D
araç 1.4 dizel mi benzinli mi?
büyük ihtimalle benzinlidir
motor yıkama yapıldıysa beyin e su kaçmış olabilir rolantisi düşüp yükseliyorsa araçta bi sarsma yapıyorsa yada göstergedeki devrindekinden çok daha az çekiş yapıyorsa beyine su gitti...
eğer çalışmıyor marşa basıyorsun ateşlemeyi yapıyor fakat gaz yemiyorsa
boğaz kelebeğine hava filtresinden su kaçmış olabilir
sorunu gidermek için aracı fazla yorma
kaputu açıp öncelikle ıslak olan beyin kelebek hava filtresi ve elektronik organları kurut
daha sonra bir kaç defa araca kontak ver çalıştırma birkaç defa da gaza bas bırak
sora çalıştır
eğer halen çalışmazsa bana 6 puan ver en çekileyim... 10 puanlık bi usta görsün aracı :D
tabi bunları yapmadan önce bujilerinin kablolarının yakıtının ve diğer erşeyinin normal olduğunu varsayıyorum
ÖR: yakıt ( LPG ) az ise sorun yaşayabilirsin
ÖR: buji kablolarından biri çıkmışsa yada enjeksiyon bobinlerinden biri arıza yaptıysada bunu yaşaman normal...
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)dostum önce dediğim gibi bi beyine bakın bakalım nemlenme ıslanma varmı
varsa bi hava tutun kurulayın sonra deneyin
halen geçmezse
enjeksiyonlu ise enjeksiyon bobinlerine bakın
motor yıkatma yapıldı sanırım motoru yıkarken beyinin üstüne poşet geçirirler genelde sizin aracı yıkayan uğraşmak istemeyip elindeki bezi koymuş olabilir
genelde bu şekilde oluyor çünkü :D
Şu anda 40 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 40 misafir)