Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1647 Toplam 7984 Sayfadan BirinciBirinci ... 64711471547159716371645164616471648164916571697174721472647 ... SonuncuSonuncu
Toplam 79832 adet sonuctan sayfa basi 16,461 ile 16,470 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

İlker Akgül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Akgül
    Hemşire
     VİRAGO 535
     Antalya
    Beğenmiş
    382
    Beğenilmiş
    144

Antalya-Merkez
    ilker akgül ANTALYA-MERKEZ

İlker Akgül
    Hemşire
     VİRAGO 535
     Antalya
    Beğenmiş
    382
    Beğenilmiş
    144
    Savaş a hazır süper

Antalya-Merkez

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    SON DAKIKA... RAINMAKER'DAN KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU!!!

Selam gençlik,

Sabah okul dışındaydım anca bi oturma organımın üzerine oturabildim, hemen foruma bakayım dedim o da nesi, patch li bebekler, duş alan patch ler, RR tv ye çıkmış falan... Yapmaya çalıştığım şeyi (mizah) en iyi Alper başgan anlamış sanırım... Ne yapmak istemediğimi de (kalp kırmak) birçok kişi anlamış...

İlker Abi'nin (yalakalık olsun diye değil benden 2-3 yaş büyük olsa da herkese abi derim saygımdan, benden küçük erkeklerle de abi diye konuşuyorum samimiyetten) dünkü mesajını okuduğum anda beni yanlış anladığını fark ettim. Belki aynı yerde olsaydık yanına giderdim ya da cep telefonunu bilsem arardım ama oturup da buraya mesaj yazmak içimden gelmedi ne yalan söyleyeyim... Yazılı iletişimin dezavantajı mıdır nedir bazen olur böyle, sen başka bir mesaj verirsin, karşındaki bambaşka bir şey anlar. Ek olarak "Türk Milleti tuhaftır, her lafı kaldırmaz..." diye başlayan bir söz var, yani kimin neye alınacağını da kestirmek zor... 35 yıllık hayatımdan anladığım şudur ki, herkese kendini doğru anlatmak imkansız, o yüzden bildiğin gibi anlat, anlayan anlar, anlamayan anlamaz, yeter ki yalan olmasın, samimi olsun vs...

Ben motosiklet ve raptorriders ortamlarında yeni bir karakterim. Buna karşın yazdığım mesaj sayısı ile sele üstünde yaptığım km sayısı neredeyse eşit. Bunun sebebi aletin kendisi kadar kültürüne de duyduğum sevgidir. Motorum hakkında merak ettiğim çok şey var ama bir o kadar da bu motoru kullanan insanlar nasıl tipler diye merak ediyorum... İnsanlarla iletişime girmeden onları tanıyamazsınız. Bu nedenle ben de forumda aktif bir şekilde yer almaktan zevk duyuyorum...

Peki ona takılma, bunu söyleme, o gücenir, bu darılır... Bu sadece dünkü olaya istinaden değil, birkaç arkadaşa da pas attım böyle, yok saydılar, canları sağolsun, ilk kez olan bir mesele değil yani. Ben ne yazayım abi bu foruma? "Sen yazma ulan ayı" dersen ona da eyvallah, ama gerçekten soruyorum aranıza yeni katılan insanlar buraya ne yazsın? Her Cuma gelip "hayırlı cumalar" mesajı mı yazsın? Zaten teknik konularda benim yaşım kadar tecrübeli Celil Abi var, organizasyon konularında Alper Başgan var, buraya en az onlar kadar emek harcamış birkaç abi daha var... Yeni gelen üye ne konuşacak? Belirli bir donanıma erişene kadar geyik yapacak, kakara kikiri yapacak elbette... Hemen "forumun seviyesi düştü", "motordan başka şeyler konuşuluyor" "bu kim lan, dün gelmiş, ne bu samimiyet" diye tribe girmenin manası yok...

Aksine bu samimi, farklı karakterlere açık, hoş görülü ve mizahi ortam sağlanamazsa, ortam sanayi mahallesine döner. Üç tane usta sandalyeyi atar sanayideki kahveye "karbüratörüm yan yattı, motor bloğum çatladı, bilmemne su kaçırdı, alibaba selam söyledi, vidayı sık, civatayı sök"... Bütün gün böyle geçer mi be abi? Adı üstünde "online geyik"...

Dediğim gibi, daha yeni tanışıyoruz. Birçoğunuz benim sivri dilli, muhalif karakterli bir mizah yazarı olduğumu bilmez. İnfomda öğretmen yazıyor neticede... Ancak çok uzun yıllar Gırgır (forumun ihtiyar heyeti bilir bu dergiyi) gibi dergilerde haftada 4 sayfa yazı yazıyordum ben üniversite yıllarında. Babam sizin yıllarca izleyip güldüğünüz tv dizilerinin yazarıydı. Olacak O Kadar, Tatlı Kaçıklar, Zeki - Metince... Bu isimler size tanıdık geliyor mu? Beni "fazla rahat" "cüretkar" veya "geyik" buluyorsanız, genetik yani, aileden geliyor...

Patch meselesine gelince... "Saygıdeğer RaptorRiders ailemizin şanlı üyesi, liyakatınızın nişanı niteliğindeki yamanızı gururla muhafaza etmeniz bizlerin içindeki coşku ateşini de körükler niteliktedir."... Bu benim tarzım değil abi... "Vay ipnetor, kapmışın peçi, oooh paylaş bakalım resimleri, keranacı seni..."... Bu bana daha samimi geliyor ama sizleri korkutmak istemediğim için daha resmi yazıyorum. - şimdilik -

Ben egolarımı uzun süre önce başarılı bir operasyonla aldırdım. Dolayısıyla Harley Davidson'a da binsem (ki binecem), baştan sona patch de kaplansam umurumda değil pek. Çıplak geldik, çıplak gidecez, kefenin patch i yok, eğer birkaç kafa adam tanırsam, motosiklet kültürüne uzaktan bakmaktansa içinde vakit geçirirsem benim buradan alabileceğim en büyük fayda budur. Onun dışında her şeyim var çok şükür... Bundan sonraki süreçte de benimle iletişim kurarken sakın ola "Murat kırılır, gücenir" diye düşünmeyin, ben kırılmam. Ama beni kırabilecek kadar bana yakın olmasını istediğim insanlar var burada, o yüzdendir ki böyle önemsiz bir mevzuda bile derdimi böyle uzun uzun anlatmayı önemsiyorum... Ben patch, üye ya da aday üye olmak istemiyorum, belli bir kalıba girmek ve olmadığım biri gibi davranmak bana ters, uyarsa olur, uymazsa olmaz, ben her daim içinizdeki "nevi şahsına münhasır üye" olmak istiyorum...

Saygılar...

Rainmaker
    Prag, 1891

İlker Akgül
    Hemşire
     VİRAGO 535
     Antalya
    Beğenmiş
    382
    Beğenilmiş
    144
    Murat tamamen internet ortamiyla ilgili anlaşmazlık sizleri yakindan tanımadığımiz için, hiç bir sıkıntı yok aynı kafadayiz, merak etme inşallah yakindan tanışır beraber sürüş yaparız söylediğin gibi geyik sonuc olarak hepimiz deliyiz görüşmek üzere herkeze kolay gelsin zor bi nöbet beni bekliyor iyi akşamlar

Antalya-Merkez

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    kolay gelsin abi, iyi nöbetler...

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Vay ipnetor, kapmışın peçi, oooh paylaş bakalım resimleri, keranacı seni..."
    Abi sabah sabah ne güldüm ya

Herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Güüüüüüünaaaaaaaydıııııııııın Raptırlar,Kaptırlaaaar.Cumanız hayırlı olsun.

Burayı kasvet kaplamış yine.Ne lemmm buuuu.Dağılınnnn.

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Harika bi toplantının ardından haftanın son iş gününden herkese günaydın raptorlar işe motorla gide gele otobüs saatlerinide unutmuşum he sabah işe geç kaldım pehh bide bunun akşamı var 2 saat otobüs bekle şimdi ya

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Günaydın millet Ollie hala modifiyede...

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Ömer'im de teşrif buyurmuuuuş.Hayırlı sabahlar olsun.

Sayfa 1647 Toplam 7984 Sayfadan BirinciBirinci ... 64711471547159716371645164616471648164916571697174721472647 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 692 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 692 misafir)

Bu Konu için Etiketler