Günaydın millet gününüz sizinkadarr güzel olsun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Gv250
İstanbul
0 Rh (+)
Hyosung GV250
İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
B Rh (+)motorsuzluk canıma tak etti.artık niyeti bozdum. izmirde bir makine buldum. salı yada çarşamba gidip alayım diyorum. balık batmış zaten ister yan gitsin ister düz.
No medicine like the ride.
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Aynen ... Battı fishing yan going 😀😀😀
Gv250
İstanbul
0 Rh (+)Kimler burda geziyor
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Herkese iyi günler![]()
Trust me! I am an engineer
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Bazı yeni üye arkadaşların paylaşımları dikkatimi çekti. Paylaşımlarda -ki özellikle birbirimize karşı kullandığımız kelimeler- RR Ailesinin yapısına ve arkadaşlık hukukuna uygun olmalı diye düşünüyorum. Yanlış isem düzeltin,burası avam bir kahve köşesi değil. Paylaşımlarımızı yaparken irrite edici üsluptan kaçınırsak diyaloglarımız daha keyifli olur kaanatimdeyim. Sevgili Üst Yönetimimizin bu konuda çocuk azarlar gibi yetişkin insanlara nasıl konuşmaları gerektiğini anlatmalarını beklemeden herbirimizin kendimizi kontrol etmesi gerektiğini düşünmekteyim. Kamuoyuna ilan olunur..
Hyosung GV250
İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Kamil hocam beni unuttun . pompanın resmini yollamadın. müsait olduğunda atarsan sevinirim.
No medicine like the ride.
Regal raptor DD250E 9B
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Aycan abim nedir senin bu çilen en içten dileklerimle umarım aradığını bulursun ben hala senden bi süpriz bekliyorum
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Şu anda 463 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 462 misafir)