Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: motor turu..

Hybrid View

serhan
    harita teknikeri
     yok
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-4 kez ege-akdeni turu yapmış biri olarak söylüyorum (otomobille), günde yapacağınız yol 500 km yi geçemez Bu da size ortalama 6 saat yapar. Gündüzleri yüzeceksiniz akşamları süreceksiniz ışıklandırmalarınıza dikkat edin ekstra ısıklar takın, sırt çantalarınıza reflektör yapıştırın.Ben bu motoru aldığım gün kesintisiz 350 km yol yaptım hiçbir sıkıntı çıkartmadı
    hoşbulduk özgür bey, ben gündüz kullanım, gece alkol almayı tercih ediyorum, malum tekirdağlıyız motor yakıt isterde biz istemezmiyiz boğulma fobimi de işin içine katarsak gece hayatı benim için daha cazip geliyor benim merak ettiğim bir durum da oturuş açısından(popo) iyi bir sele ile ağrıyı çözebiliriz ama o chopper'ın tutuşu,kollar yukarıda falan(bunu sorarken olm gidonu değiştirirsin diye aklımdan geçmiyor değilde cahilliğime verip yine de sorma gereği duyuyorum):mrgreen: insanı yormuyor mu onu cok merak ediyorum?

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Alıntı serhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşbulduk özgür bey, ben gündüz kullanım, gece alkol almayı tercih ediyorum, malum tekirdağlıyız motor yakıt isterde biz istemezmiyiz boğulma fobimi de işin içine katarsak gece hayatı benim için daha cazip geliyor benim merak ettiğim bir durum da oturuş açısından(popo) iyi bir sele ile ağrıyı çözebiliriz ama o chopper'ın tutuşu,kollar yukarıda falan(bunu sorarken olm gidonu değiştirirsin diye aklımdan geçmiyor değilde cahilliğime verip yine de sorma gereği duyuyorum):mrgreen: insanı yormuyor mu onu cok merak ediyorum?

BİZİM E9B modelin koltuğu çok rahattır. Direksiyonu ibiraz rahatsız ama tarzı güzeldir.Ben kartal gidona alışamadım

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    kardeşim bende çaresiz, kadro alınca motor almayı bekliyorum... ege-akdeniz rotam bile belli aslında sitede ortak bir zihin yapısı var. inş. motorları alabilirsek seneye organize bir tur yapmak güzelde olur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)