Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: motor turu..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı serhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman 350 lik daha uygun tabi iki cc arasındaki fiyat farkı da uçurumlar söz konusu değil.10.000TL. motor 2000TL. de kask mont vs. güvenlik için ayırıcam, malum ilk kez motora binicem ve uzun yola cıkıcam. sanırım manyaklık cidden parayla değil. bin arabana git kardeşim motor benim neyime
    korumalar gerçekten en önemlisi atlamamak lazım
    Konu CELİL tarafından (24.July.2012 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürekli böyle geziler yapacaksanız motosiklet tarzını bir daha düşünmenizi, BMW gs650 lere bir göz atmanızı tavsiye ederim
    Ya da V-Strom'lara
    "CaRPe DieM"

nickthechopper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Server Başar
    Emekli-Beyaz Eşya Servisi
     Regal Raptor DD-250 E-9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben 2 yıldır 250 E-9 Kullanıcısıyım.Motorumla Ayvalık,Adapazarı,Karasu,İznik,Kefken Vs. İki kişiyle gidip geliyorum.
    Herhangi bir araz çıkartmadı şükürler olsun.Yalnızca fan problemi yaşamıştım ilk aldığım yılda.O fanlarıda daha
    büyük ve yüksek devirli fanlarla değiştirdim, o sorunu da ortadan kaldırmış oldum.Yakıt konusunda ise motoru fazla sıkıştırmazsan km. 17-20 krş. arasında yakıyor.
    Bu arada motorumu satmaya karar verdim.İlgilenenler için www.sahibinden.com - İlan No. 92790709

serhan
    harita teknikeri
     yok
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürekli böyle geziler yapacaksanız motosiklet tarzını bir daha düşünmenizi, BMW gs650 lere bir göz atmanızı tavsiye ederim
    ilk motor deneyimim olucak ve acemiyim, dediğiniz motorlar ilk başta acemi biri için pahalı. yani sonuçta bmw tabi aslında ama, bnm ilk motor deneyimim olucak düşücem kalkıcam motoru düşürücem, hem motora yazık hemde büyük ihtimal ben turdan allah kısmet ederde dönmeyi başarırsam o motor perte çıkmış olur gibime geliyor. o yüzden ilk başta cok kaliteli pahalı bir motor almayı düşünmüyorum. ama eminim uzun yolda bmw kalitesini yaşamak bir başkadır.acemiliğimi attıktan sonra inşallah

Ben yaklaşık 3 senedir 250-9b kullanıyorum . 2 sene önce Gökçeada-istanbul-gökçeada-fethiye-istanbul yaptım
    Fethiyeden dönerken aynı gün içinde izmir duraklamalı istanbul yaptım ve hiç bir sıkıntı çekmedim motorla ilgili olarak.Eşyalar tulum çadır oldukça yüklüydü motor, zaten benim ağırlığım bile yeter
    Bende önümüzde ki sene bir arkadaşla beraber ege-akdeniz turu düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

serhan
    harita teknikeri
     yok
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korumalar gerçekten en önemlisi atlamamak lazım
    evet gidipte dönemessem annem beni diğer tarafta bulup yine terlikle kovalar gibime geliyor o yüzden dikkat ettiğim en önemli konu güvenlik

serhan
    harita teknikeri
     yok
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya da V-Strom'lara
    ya da goldwing falan

serhan
    harita teknikeri
     yok
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TheSainT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yaklaşık 3 senedir 250-9b kullanıyorum . 2 sene önce Gökçeada-istanbul-gökçeada-fethiye-istanbul yaptım
    Fethiyeden dönerken aynı gün içinde izmir duraklamalı istanbul yaptım ve hiç bir sıkıntı çekmedim motorla ilgili olarak.Eşyalar tulum çadır oldukça yüklüydü motor, zaten benim ağırlığım bile yeter
    Bende önümüzde ki sene bir arkadaşla beraber ege-akdeniz turu düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
    gayet iyiymiş. aslında tarihleri denkleştirip birlikte bile çıkabiliriz, yanımızda motorlar konusunda deneyimli insanların olması son derece işimize yarayabilir

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Alıntı serhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşbulduk özgür bey, ben gündüz kullanım, gece alkol almayı tercih ediyorum, malum tekirdağlıyız motor yakıt isterde biz istemezmiyiz boğulma fobimi de işin içine katarsak gece hayatı benim için daha cazip geliyor benim merak ettiğim bir durum da oturuş açısından(popo) iyi bir sele ile ağrıyı çözebiliriz ama o chopper'ın tutuşu,kollar yukarıda falan(bunu sorarken olm gidonu değiştirirsin diye aklımdan geçmiyor değilde cahilliğime verip yine de sorma gereği duyuyorum):mrgreen: insanı yormuyor mu onu cok merak ediyorum?

BİZİM E9B modelin koltuğu çok rahattır. Direksiyonu ibiraz rahatsız ama tarzı güzeldir.Ben kartal gidona alışamadım

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    kardeşim bende çaresiz, kadro alınca motor almayı bekliyorum... ege-akdeniz rotam bile belli aslında sitede ortak bir zihin yapısı var. inş. motorları alabilirsek seneye organize bir tur yapmak güzelde olur

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)