cok gecmıs olsun.sende bısey olmaması ıyı ama yınede ınsanın tadı kacıyo.bende kaza yaptım dı halen kırık parmagım tam ıyılesmedı ama 2 tekere saygısız ınsanlarla dolu şu yollarda allah yardımcımız olsun![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 350cc spyder
ankara
A Rh (+)cok gecmıs olsun.sende bısey olmaması ıyı ama yınede ınsanın tadı kacıyo.bende kaza yaptım dı halen kırık parmagım tam ıyılesmedı ama 2 tekere saygısız ınsanlarla dolu şu yollarda allah yardımcımız olsun![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ekrem Geçmiş olsun :(
Bir günde iki olay anlaşılan kötü bir günündeymişsin allahtan sana bir şey olmamış
ve mal canın yongasıdır diyerek makinanında fazla hasar almaması sevindirici allah bir daha göstermesin
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Allah bi daha göstermesin çok geçmiş olsun. Teo'nun da dediği gibi ellerin dert görmesin. Ben de hep istemişimdir beni sıkıştıranları tehlikeye sokanların bikaç el kol hareketiyle arabadan inmesini sağlayıp ağız burun dağıtmayı. Daha dün gece eve dönerken yine çok sık karşılaştığımız gibi bi araba tarafından sıkıştırıldım. Gerizekalı 3-5 ergenin babasının arabasını kaçırıp çarşıda apaçi apaçi dolaşması da en az minibüsçüler kadar tehlike arz ediyor, akşam yaşadığım gibi. Bendeki fark sana naZaran genelde şöyle oluyor (Ki dün akşam da öyle oldu). Adam beni sıkıştırıyor ben zor bela duruyorum. Adam ilerliyor 20-30 metre ilerde ışık veya trafikten dolayı duruyor. Ben motoru bağırta bağırta yanına geliyorum, zaten motorun gürlemesinden tırsıp bi gerivites yapıyor. El kol yapıp napıyosun lan gibisinden bağırıyorum. Bazıları korkan tavırlarla bakakalıp bişey diyemiyolar bazıları da dün akşamki gibi, pardon abi görmedik diyolar. ben de yardıra yardıra kalkıyorum yanlarından.
Ama hissediyorum bana da bu tarz bişey olacak o yüzden boş gezmemem lazım. Elektroşok fikri çok hoşuma gitti aslında. Biber gazı düşünüyordum. Bi de aklımda (Fantazi işte :mrgreenkalınca bi zincir de var :mrgreen:
Kaza için de çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun :(
Konu cihan54 tarafından (26.July.2012 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir.
"CaRPe DieM"
sattım
istanbul
A Rh (-)geçmiş olsun, 1 günde 2 olay sinirlerini zıplatmıştır ama sende birşey olmaması iyi.
minibüsçü dedinmi korkacan aga, yanlarına bile yanaşmayacan, onlar senin yanına yanaşıyorsa hemen uzaklaşacaksın ondan. kuralları pek takmazlar, kendi aralarında yarış yaparlar, ayna falan kullanmazlar, birden önüne kırarlar, arkandaysa kornayla seni sinir ederler, ışıklara yaklaştıkları zaman hemen sağ tarafa geçer ve kapıyı açarlar, kısacası uzak duracaksın onlardan. (Aralarındaki iyi ve dürüst olanlara kesinlikle lafım yok ama geneli böyledir. özellikle istanbulda Kadıköy - Pendik hattı):evil:
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)geçmiş olsun kardeşim
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
yok
bursa
A Rh (+)geçmiş olsun kaskla direk dal hocam tek darbede seriliyo yere tecrübe ile sabittir .
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)kask kafada bile olsa eldivenler de epey etkili...![]()
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+):D işini bitirdikten sonra ordan gitmekle iyi yapmışsın, motorsuzda olsa benzer bir olay benim başıma gelmişti otomobilde iken, taksi sürücüsünün önüme kırmasıyla başlayan kavga adamın bayılmasıyla bitti, adamı ayıltıyım derken diğer taksiciler geldi ve 2 hafta hastanede yattım
tek iken yakalayın benden tavsiye sonrasında uzaklaşın hemen ordan,
geçmiş olsun motor için üzüldüm :(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)