Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48

Angry Düştüm, dövüştüm kaza yaptım :(

Arkadaşlar motorla ilk kazamı ve çok çok uzun yıllar sonra sokağın ortasında yumruk yumruğa kavga etmiş bulunuyorum :(

Olay şöyle gelişti.
    Bugün bir minibüsçü arkadaş virajda sanki ben yokmuşum gibi üzerime üzerime gelip beni kaldırımlara doğru sıkıştırdı... Bende sen ne yapıyorsun tarzında elimi kaldırdım. aynı tepki ondanda gelince karşılıklı el kol hareketleri...
    Ben fesupallah çekip yoluma devam ederken ışıklarda yanıma sıfır (gidona sürttü ) çekip camdan sen kime el kol yapıyorsun dedi ve kasklı kafama bir tane vurdu.
    tabi o an bende şalterler attı minibüstende aşağı indi o arada ve üzerime yürüdü ben tabi artık dayanma sınırlarımı aştığımdan yumruklar olaya dahil oldu. ( arkadaşlar umarım kimsenin başına gelmez ama öyle bir durumda sakına kaskı çıkartmayın hiçbir darbeyi hissetmiyorsunuz ) 1 yıllık kickboks geçmişim sayesinde kendimi güzelce savundum ve minibüsçünün burnunu kırdım....

Etraftaki insanlar bizi ayırdıktan sonra millet bin motoruna hadi git bekleme başınız daha çok belaya girer diye konuşunca o anın ruh haliyle hemen atladım motora bir nevi kaçtım ama bu seferde 1 km gittim yada gitmedim. 2 şeritli yolda soldan en sağa dönmeye çalışan bir polis ekibi saolsun motoru düşürmeme sebep oldular. tabiki benimde hatam vardı o yolda 50-60la gidiyordum ve onlar benim şeridime geçince yavaşlamak için ani fren yaptım ama baktım çarpacağım motoru devirdim bende motordan atladım...
    bende allaha şükür ne kavgadan nede kazadan sonra hiçbirşey yok motordada aslında bişey yok sol ayna ile sol manet kırıldı.

anlayacağınız bugün tam bir kabustu :(
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Çok geçmiş olsun.

Sende bir hasar olmaması sevindirici ama yaşadığın iki olay da aslında "motorcu" olarak hepimizin kaderinde var.

"Aman keşke böyle şeyler yaşanmasa, herkes birbirine saygılı olsa" falan filan güzel dilekler evet ama; açıkçası ben o konuda çok da barışçıl olamıyorum. Hayvanlığı yapan taraf dayağı yiyip dersini aldıktan sonra; yaşansın efendim böyle şeyler, pekala yaşanabilir. :mrgreen:

İkinci olay da başta söylediğim gibi; hepimizin her an karşılaşabileceği bir durum. Bunu da yaralanmadan atlatmış olman sevindirici.

Bak; aslında iki olay da sevindirici, kabus falan değil. :mrgreen:

Tekrar geçmiş olsun.

Burakçalık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Burak Çalık
    öğrenci
     DD 150e2
     İstanbul-Anadolu
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok talihsiz bir gün olmuş geçmiş olsun.Gerçekten trafikte motor kullanmak inanılmaz sabır istiyor.Ve dolmuş şöforlerinin neredeyse hepsi aynı.Allah sabır versin hepimize
    SURF RİDER

Alper K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper
    ogrenci
     RR 250 E10
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kaza için geçmiş olsun, sende bişey yok asıl önemli olan.

zamanla öğrencekler, "motorcu" olayını... zaten dayak cennetten çıkma..

ankara da benim de bi iki olay olmuştu eline sağlık...

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    ellerin dert görmesin dostum... ve büyük büyük geçmiş olsun.. allah korumuş senide motorunuda.. aslında kaskı çıkarıp onunla vurmak gibi alternatiflerde üretilebilir )

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    çok geçmiş olsun kardeşim üzüldüm senın adına. ama bırakın keskelerı ıyı dıleklerı. benı sıkıstıran munubuscunun yanına yaklasıp aynaya bakmıyomusun usta yanasırken dıyorum adam yooooo diyo. bu herıfle daha ne konuscam ben. alın bırertane elekro sok 60 tl fln. yapıstırın camdan catur cutur bayılsın içerde. hakedıyolar yemınle.
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

resat algun
    turızm
     regal raptor 350cc spyder
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cok gecmıs olsun.sende bısey olmaması ıyı ama yınede ınsanın tadı kacıyo.bende kaza yaptım dı halen kırık parmagım tam ıyılesmedı ama 2 tekere saygısız ınsanlarla dolu şu yollarda allah yardımcımız olsun

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Ekrem Geçmiş olsun :(
    Bir günde iki olay anlaşılan kötü bir günündeymişsin allahtan sana bir şey olmamış
    ve mal canın yongasıdır diyerek makinanında fazla hasar almaması sevindirici allah bir daha göstermesin

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Allah bi daha göstermesin çok geçmiş olsun. Teo'nun da dediği gibi ellerin dert görmesin. Ben de hep istemişimdir beni sıkıştıranları tehlikeye sokanların bikaç el kol hareketiyle arabadan inmesini sağlayıp ağız burun dağıtmayı. Daha dün gece eve dönerken yine çok sık karşılaştığımız gibi bi araba tarafından sıkıştırıldım. Gerizekalı 3-5 ergenin babasının arabasını kaçırıp çarşıda apaçi apaçi dolaşması da en az minibüsçüler kadar tehlike arz ediyor, akşam yaşadığım gibi. Bendeki fark sana naZaran genelde şöyle oluyor (Ki dün akşam da öyle oldu). Adam beni sıkıştırıyor ben zor bela duruyorum. Adam ilerliyor 20-30 metre ilerde ışık veya trafikten dolayı duruyor. Ben motoru bağırta bağırta yanına geliyorum, zaten motorun gürlemesinden tırsıp bi gerivites yapıyor. El kol yapıp napıyosun lan gibisinden bağırıyorum. Bazıları korkan tavırlarla bakakalıp bişey diyemiyolar bazıları da dün akşamki gibi, pardon abi görmedik diyolar. ben de yardıra yardıra kalkıyorum yanlarından.

Ama hissediyorum bana da bu tarz bişey olacak o yüzden boş gezmemem lazım. Elektroşok fikri çok hoşuma gitti aslında. Biber gazı düşünüyordum. Bi de aklımda (Fantazi işte :mrgreen kalınca bi zincir de var :mrgreen:

Kaza için de çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun :(
    Konu cihan54 tarafından (26.July.2012 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir.
    "CaRPe DieM"

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    geçmiş olsun, 1 günde 2 olay sinirlerini zıplatmıştır ama sende birşey olmaması iyi.

minibüsçü dedinmi korkacan aga, yanlarına bile yanaşmayacan, onlar senin yanına yanaşıyorsa hemen uzaklaşacaksın ondan. kuralları pek takmazlar, kendi aralarında yarış yaparlar, ayna falan kullanmazlar, birden önüne kırarlar, arkandaysa kornayla seni sinir ederler, ışıklara yaklaştıkları zaman hemen sağ tarafa geçer ve kapıyı açarlar, kısacası uzak duracaksın onlardan. (Aralarındaki iyi ve dürüst olanlara kesinlikle lafım yok ama geneli böyledir. özellikle istanbulda Kadıköy - Pendik hattı):evil:

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)