kask iyidir, güzeldir :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)kask iyidir, güzeldir :D
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım
dd 250 e9
mugla
A Rh (+)bnmde aklıma zamanında bır yontem gelmıstı.sızle paylasayım.teleskobık joplar war bılıyormusunuz onu debrıyajın oldugu elcıgın ıcıne sokup bır dugme yardımıyla serbest kalmasını saglamak cok ıse yarardı.super bır alet cok fazla etkılı.ama tabıkı uzak durmak lazım.boyle seylerden ama kacınılmazsa tabıkı kendını savunman gerek.yurtdısında bızım motor tarzı motor kullanan bırıne dıger suruculer fazla bulasmazlar.ama burası Turkıye herkes horoz burda onun ıcın bazen kavga kacınılmaz oluyor.bu teleskobık joplar kesınlıkle ıse yarıyor bırde kucuk heryere sıgıyor
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Cok gecmis olsun kardesim herhangi bir yara almamis olman bzim icin sevindirici,aslına bakarsan sakinligi korumak lazım ancak hepimizi cıgırdan cıkartack adamlar ckabiliyor,olay yernden uzaklasman iyi olmus sonrasnda sikayetci olmasi durumunda birde mahkemede hakliligini ispatlamayla ugrascktın..kask varken koy kafayi bas git yontemi bu adamlar icin ideal olani![]()
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)bende bi beyzbool sopası yerleştirdim motorageri geri neredeyse üzerime çıkmak üzere olan minibüsten çıkan herifi gözüm kesmedi tek başıma bende bi dost edindim tavsiye ederim
çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu
DD250E-9B
İSTANBUL
0 Rh (+)önce biber gazını sıkalım sonra rahat rahat kasklamı sopaylamı dövelim düşünürüz direk etkisiz kalıorlar![]()
-
Ankara
A Rh (+)
bendede mevcut bir adet beyzbol sopası 1 adette yıldız anahtarım var kolumdan uzun ve kalın gelende ustalar sente ayarı ve motor indiriken kullandıklarından
tabi bu ikiside araba mevcut birisine ayar olduğumda arabanın camından ucunu gösteriyorum sorun hiç başladan sonlanıyorçok etkili..
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
GV 250
istanbul
A Rh (+)çok geçmiş olsun. ne kadar sakin olmaya çalışırsan çalış işte trafikte adamın fitilini ateşliyolar.
Regal Raptor Dadyw-9
sivas
0 Rh (+)ekrem abi gerçekten çok geçmiş olsun ama dikkat et sivasta sayılı regal var sesinden bile tanırlar seni 05466058231 numaram bi sorun olduğunda çağır takar 14 lüyü gelrim havaya 2 el sıkınca kimse kalmıyo ortalıkta ama 2 hafta flan plakyı sökmek lazım şikayet ediyo ......
Konu CELİL tarafından (29.July.2012 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.
Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)