| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)abi bana da email atma ihtimaliniz olur mu acep![]()
alperkavalci@gmail.com

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)arkadaşlar resimler harika emeğinize sağlık ankara da harika bir ekip oluyor işallah diğer arkadaşlarında katılımıyla çok daha keyifli olacak bu arada dahada fazla katılım olursa istanbulu sollayacaksınız :mrgreen:![]()
Konu CELİL tarafından (30.July.2012 Saat 09:31 ) değiştirilmiştir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Vayy vayy vayy çantaya bak
Ankara kopmuş valla helal olsun. On numara beş yıldız diyorum. Ben arada kaldığım için bir oraya bir buraya salça olmaya bakıyorum da, Ankara pek bi canayakın geldi bu sefer. Celil abi bonservisimi alırrrr giderim kafama sıkarrr giderim valla bilmiyorum artık. Adamlar organize baksana. Spyder'ları gördüm gözlerim kamaştı resmen maşallah maşallah. Güzel buluşma olmuş gençler. Tüm katılımcılara ben de teşekkür ederim, her ne kadar dahil olamasak da gönlümüz sizlerle![]()
"CaRPe DieM"
-
Ankara
A Rh (+)kızılcahamam turundaki arkadaşlarda olsaydı 2 katı bir kalabalığa ulaşmıştık...![]()
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)ankara istanbul
ortası biyerde buluşsak ? var mı gelen![]()
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)eskişehir tam ortada![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)