Alıntı Cgman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yaklaşık 30 dakka önce aynı şey başıma geldi dikilitaşda düştüm motor kaydı ve arka fran pedalı kırıldı ordaki inşaatdaki arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular şantiyeye aldık motoru .

Konuyu açıcaktım ama sen açmışsın madem gerek yok. Şöyle bir şey oldu 2.kez fren pedalı kırılıyor açıkcası yenisini almak istemiyorum çünkü kırılgan ne dandik br aliminyum üzeri krom kaplama kullanmışlar benim şahsi fikrim cnc ci olan tanıdıklarım var daha sağlam bir malzemeden üretmek bende cad/3d programlarına hakimim bunu rhino da modelliyip üretmekten yanayım fikirleri ve paylaşımları bekliyorum.

Bu arada günlerdir sıcak diye şort ve yelek giyiordrum ve de çaık eldiven ancak bugün hava soğuk diye korumalı dizlikli kotumu ve sezonuk eldivenimi giydim iyikide giymişim haşat olurdum bunlara rağmen bacaklarımda ezilmeler ve çizikler oldu...
Arkaşalar çok geçmiş olsun :(
emre sen ucuz atlatmışsın
Emir Allahtan korumaların tammış kötü bir durum olmamış
yağmurun ilk yağdıgı anlar buzdan daha tehlikeli çok çok dikkat etmek gerekiyor
emir makinaların ayaklarını özellikle çabuk kılılır dökümden yapıyorlar bizim makinaların ayaklıkları makinadan açıkta durdugundan sağa sola takılma riski çok fazla takıldıgında ayak kırılmazsa makinayı devirme riski var bu yüzden dandikler ama daha sağlam olsa iyimi olurdu makina takılmadığı sürece çok iyi olurdu